Neler Yeni

İş Bankası 5000 tl Para Geldi ?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,332
İsim
Kadir
Selamlar dostlar , babam emekli ve maaşını işbankasından alıyor , bugün belirsiz bir şekilde hesabına 5000 TL para geldi anlam veremedim , konu ile alakalı bilgisi olan var mı ?
benim bildiğim bayramlarda çifte emekli maaşı veriliyordu o olabilir

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Selamlar dostlar , babam emekli ve maaşını işbankasından alıyor , bugün belirsiz bir şekilde hesabına 5000 TL para geldi anlam veremedim , konu ile alakalı bilgisi olan var mı ?
Açıklama kısmında ne yazıyor.uygulamadan bakabilirsiniz.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Banka Hesabına Yanlışlıkla Yatırılan 3500 TL'yi Harcayan Vatandaşa 4 Yıl 6 Ay Hapis Cezası​

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
bossa fabrikası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne demek suç dostum ne alakası var.
Kanka babamın arkadaşı bankaya bildirdiği halde 2 ay hapis yattı. Normalde daha fazla. Avukat tanıdığınız varsa sorun isterseniz. Para hata ile gelmişse ve sen farklı hesaba aktarmışsan cezası var.

BanditFd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ferhat D.
Öncelikle işlem geçmişinden paranın nerden geldiğini öğren. Eğer bilmediğin bir şey içinse aile bireylerine sor eğer yine bilen olmazsa doğrudan bankayı ara. Eğer gönderen kişi parayı talep ederse ve sen harcarsan bu suçtur sakın kullanma.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emekliler 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesi kazanıyor!

BanditFd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ferhat D.
Öncelikle işlem geçmişinden paranın nerden geldiğini öğren. Eğer bilmediğin bir şey içinse aile bireylerine sor eğer yine bilen olmazsa doğrudan bankayı ara. Eğer gönderen kişi parayı talep ederse ve sen harcarsan bu suçtur sakın kullanma.
Bunu bankaya bildirmek ve kesin olarak iadeyle yükümlüsün.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss

~KİNG~

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
Sadece o değil üzerinize suç bile atılabilir sırf bu yaptığın eylem ile. Düşünsene dolandırıcı veya kaçakçı senin hesabına para atıyor ve sende onu harcayarak veya başka bankaya göndererek suça ortak olmuş oluyorsun. Başın ağrımasın banka ile iletişime geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,913
Üyeler
164,066
Son üye
Wilfried Zaha
Top Bottom