Neler Yeni

İş Bankası 5000 tl Para Geldi ?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
alıntı veya değil sonuçta madde resmi sonuç ortada eee ?
Konuşurken karşındakine saygı göstermen ilkokulda öğretilen bir erdem. Bu erdemden yoksun biriyle tartışmayacağım. Yazış şeklin ve yazarken kullandığın dil saygı gösterme olayına sahip olmadığını gösteriyor. Yazdığın şeye cevap verip seni yok sayıyorum. Ekşi sözlük bir kanunname, anayasa, mevzuat ya da yasaların resmi olarak belirtildiği bir yer değil. Yazıyı resmi kaynaktan almanın daha uygun olduğunu söylemiştim.

~KİNG~

80+ Bronze
Konuşurken karşındakine saygı göstermen ilkokulda öğretilen bir erdem. Bu erdemden yoksun biriyle tartışmayacağım. Yazış şeklin ve yazarken kullandığın dil saygı gösterme olayına sahip olmadığını gösteriyor. Yazdığın şeye cevap verip seni yok sayıyorum. Ekşi sözlük bir kanunname, anayasa, mevzuat ya da yasaların resmi olarak belirtildiği bir yer değil. Yazıyı resmi kaynaktan almanın daha uygun olduğunu söylemiştim.
+++

WhoCares

80+ Gold
bana alıntı ve cevap yazacağına şurdan alsaydın burdan alsaydın diyeceğinize neden kendiniz koymadınız madem ?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Farway

80+ Silver
Arkadaşlar yanlış nasıl para yollanır? Böyle kolay mı yapmayın ya ibanı yazıyorsun altta alıcının adını soyadını istiyorlar... Dostum arar sorarsın bankaya,promosyon olabilir emekli ikramiye için eğer öyle derlerse "Ama biz uzun zamandır" diye devam etmeden çek iyi günlerini afiyet olsun.

~KİNG~

80+ Bronze
Arkadaşlar yanlış nasıl para yollanır? Böyle kolay mı yapmayın ya ibanı yazıyorsun altta alıcının adını soyadını istiyorlar... Dostum arar sorarsın bankaya,promosyon olabilir emekli ikramiye için eğer öyle derlerse "Ama biz uzun zamandır" diye devam etmeden çek iyi günlerini afiyet olsun.
aynen benimde o kafama takıldı iban yazarken mutlaka isim çıkar ona göre gönderilir. yarın belli olur bankada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babana 5 bin TL vermişler hemen kendi hesabına mı attın 😂
kardom ben çekiyorum maaşını , kendi hesabıma atıp işbankası bize uzak , garantinin atm si var yakında.

3 Sene sözleşme hayırlı olsun. Emekli promosyonundan yararlandırmışlar. https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar
yeni girmedi ama işbanka yaklaşık 3 4 senedir ordan alıyor maaşını.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aynen benimde o kafama takıldı iban yazarken mutlaka isim çıkar ona göre gönderilir. yarın belli olur bankada.

kardom ben çekiyorum maaşını , kendi hesabıma atıp işbankası bize uzak , garantinin atm si var yakında.

Sözleşmeler her 3 senede bir bitiyor. Büyük ihtimal süresi dolduğu için otomatik yapmışlardır. Ortalama senin dediğin seneye de uyuyor. Müşteri hizmetlerini ararsan hemen söylerler tarihi zaten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Anladım baba bankayı arayıp sorabilirsin belki bayram ikramiyesi ile birlikte yatmıştır diyeceğim ama ikramiyeler yattı mı bilmiyorum

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Arkadaşlar baya kaynatmış konuyu, bilgisi olmadan yorum yapmayı seviyorlar. Hesabınıza gelen parayı harcamanızda hiçbir sıkıntı yok. Para hesabınıza yanlışlıkla gönderilmişse karşı taraf sadece sebepsiz zenginleşme davası açabilir. Bu davanın da konusu sadece sizin malvarlığınızda olan artış kadar olabilir. Herhangi bir cezai yaptırım söz konusu değil. Hesabınıza gelen parayı basit işlerde uygulanan faiziyle geri ödersiniz ki basit iş faizi de günümüz enflasyonunda yok satılacak kadar düşük. Her türlü avantajınıza yani.

~KİNG~

80+ Bronze
Arkadaşlar baya kaynatmış konuyu, bilgisi olmadan yorum yapmayı seviyorlar. Hesabınıza gelen parayı harcamanızda hiçbir sıkıntı yok. Para hesabınıza yanlışlıkla gönderilmişse karşı taraf sadece sebepsiz zenginleşme davası açabilir. Bu davanın da konusu sadece sizin malvarlığınızda olan artış kadar olabilir. Herhangi bir cezai yaptırım söz konusu değil. Hesabınıza gelen parayı basit işlerde uygulanan faiziyle geri ödersiniz ki basit iş faizi de günümüz enflasyonunda yok satılacak kadar düşük. Her türlü avantajınıza yani.
Sabah belli olur artık ne için geldiği... evet maalesef bilgisi olmayan çok arkadaş var, bende cevap vermedin zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Selamlar dostlar , babam emekli ve maaşını işbankasından alıyor , bugün belirsiz bir şekilde hesabına 5000 TL para geldi anlam veremedim , konu ile alakalı bilgisi olan var mı ?
Dostum emekli maaşını iş bankasına tasiyonlara yada yeni emekli maaşını iş bankasından alanlara 5000 TL promosyon var yeni başladı o gelmiş olabilir baban iş bankasına yeni mi alıyor maasi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,940
Üyeler
164,067
Son üye
FakeDead
Top Bottom