Berke123
80+ Bronze
kanka söyle diyim onu gönderen adam illegal bir iş yaptıysa ve bu suçu sana yıkmak istiyosa rüşvet verdim diye gösterip suç ortağı gösterebilirsaçmalık
kanka söyle diyim onu gönderen adam illegal bir iş yaptıysa ve bu suçu sana yıkmak istiyosa rüşvet verdim diye gösterip suç ortağı gösterebilirsaçmalık
Konuşurken karşındakine saygı göstermen ilkokulda öğretilen bir erdem. Bu erdemden yoksun biriyle tartışmayacağım. Yazış şeklin ve yazarken kullandığın dil saygı gösterme olayına sahip olmadığını gösteriyor. Yazdığın şeye cevap verip seni yok sayıyorum. Ekşi sözlük bir kanunname, anayasa, mevzuat ya da yasaların resmi olarak belirtildiği bir yer değil. Yazıyı resmi kaynaktan almanın daha uygun olduğunu söylemiştim.alıntı veya değil sonuçta madde resmi sonuç ortada eee ?
+++Konuşurken karşındakine saygı göstermen ilkokulda öğretilen bir erdem. Bu erdemden yoksun biriyle tartışmayacağım. Yazış şeklin ve yazarken kullandığın dil saygı gösterme olayına sahip olmadığını gösteriyor. Yazdığın şeye cevap verip seni yok sayıyorum. Ekşi sözlük bir kanunname, anayasa, mevzuat ya da yasaların resmi olarak belirtildiği bir yer değil. Yazıyı resmi kaynaktan almanın daha uygun olduğunu söylemiştim.
bana alıntı ve cevap yazacağına şurdan alsaydın burdan alsaydın diyeceğinize neden kendiniz koymadınız madem ?Konuşurken karşındakine saygı göstermen ilkokulda öğretilen bir erdem. Bu erdemden yoksun biriyle tartışmayacağım. Yazış şeklin ve yazarken kullandığın dil saygı gösterme olayına sahip olmadığını gösteriyor. Yazdığın şeye cevap verip seni yok sayıyorum. Ekşi sözlük bir kanunname, anayasa, mevzuat ya da yasaların resmi olarak belirtildiği bir yer değil. Yazıyı resmi kaynaktan almanın daha uygun olduğunu söylemiştim.
3 Sene sözleşme hayırlı olsun. Emekli promosyonundan yararlandırmışlar. https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklarSelamlar dostlar , babam emekli ve maaşını işbankasından alıyor , bugün belirsiz bir şekilde hesabına 5000 TL para geldi anlam veremedim , konu ile alakalı bilgisi olan var mı ?
Babana 5 bin TL vermişler hemen kendi hesabına mı attınharcamadım , kendi hesabıma attım parayı bekletiyorum bakalım ne çıkacak diye.
aynen benimde o kafama takıldı iban yazarken mutlaka isim çıkar ona göre gönderilir. yarın belli olur bankada.Arkadaşlar yanlış nasıl para yollanır? Böyle kolay mı yapmayın ya ibanı yazıyorsun altta alıcının adını soyadını istiyorlar... Dostum arar sorarsın bankaya,promosyon olabilir emekli ikramiye için eğer öyle derlerse "Ama biz uzun zamandır" diye devam etmeden çek iyi günlerini afiyet olsun.
kardom ben çekiyorum maaşını , kendi hesabıma atıp işbankası bize uzak , garantinin atm si var yakında.Babana 5 bin TL vermişler hemen kendi hesabına mı attın
yeni girmedi ama işbanka yaklaşık 3 4 senedir ordan alıyor maaşını.3 Sene sözleşme hayırlı olsun. Emekli promosyonundan yararlandırmışlar. https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar
Sözleşmeler her 3 senede bir bitiyor. Büyük ihtimal süresi dolduğu için otomatik yapmışlardır. Ortalama senin dediğin seneye de uyuyor. Müşteri hizmetlerini ararsan hemen söylerler tarihi zaten.aynen benimde o kafama takıldı iban yazarken mutlaka isim çıkar ona göre gönderilir. yarın belli olur bankada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardom ben çekiyorum maaşını , kendi hesabıma atıp işbankası bize uzak , garantinin atm si var yakında.
yeni girmedi ama işbanka yaklaşık 3 4 senedir ordan alıyor maaşını.
Anladım baba bankayı arayıp sorabilirsin belki bayram ikramiyesi ile birlikte yatmıştır diyeceğim ama ikramiyeler yattı mı bilmiyorumaynen benimde o kafama takıldı iban yazarken mutlaka isim çıkar ona göre gönderilir. yarın belli olur bankada.
kardom ben çekiyorum maaşını , kendi hesabıma atıp işbankası bize uzak , garantinin atm si var yakında.
yeni girmedi ama işbanka yaklaşık 3 4 senedir ordan alıyor maaşını.
Sabah belli olur artık ne için geldiği... evet maalesef bilgisi olmayan çok arkadaş var, bende cevap vermedin zaten.Arkadaşlar baya kaynatmış konuyu, bilgisi olmadan yorum yapmayı seviyorlar. Hesabınıza gelen parayı harcamanızda hiçbir sıkıntı yok. Para hesabınıza yanlışlıkla gönderilmişse karşı taraf sadece sebepsiz zenginleşme davası açabilir. Bu davanın da konusu sadece sizin malvarlığınızda olan artış kadar olabilir. Herhangi bir cezai yaptırım söz konusu değil. Hesabınıza gelen parayı basit işlerde uygulanan faiziyle geri ödersiniz ki basit iş faizi de günümüz enflasyonunda yok satılacak kadar düşük. Her türlü avantajınıza yani.
Dostum emekli maaşını iş bankasına tasiyonlara yada yeni emekli maaşını iş bankasından alanlara 5000 TL promosyon var yeni başladı o gelmiş olabilir baban iş bankasına yeni mi alıyor maasiSelamlar dostlar , babam emekli ve maaşını işbankasından alıyor , bugün belirsiz bir şekilde hesabına 5000 TL para geldi anlam veremedim , konu ile alakalı bilgisi olan var mı ?