zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,371
sistemdeki sorun düzeldi, kayıt olmayı düşünürsen;Sistemde sıkıntı var hallolsun kayıt olucam.
sistemdeki sorun düzeldi, kayıt olmayı düşünürsen;Sistemde sıkıntı var hallolsun kayıt olucam.
Hala sorun varsistemdeki sorun düzeldi, kayıt olmayı düşünürsen;
![]()
ben giriş yapabiliyorum şuandaHala sorun var
kayıt olmuyor teknik nedenlerden dolayı işlemini şu an gerçekleştiremiyoruz diyor saatlerdir aynıben giriş yapabiliyorum şuanda
Google play linki olarak cikiyor nasil app store linki yapcamlinke basıp indirip üye olman yeterli, hesabına 1₺ atarsan 10₺ daha kazanabilirsin.
o yok sanırım bilmiyorum bende.Arkadasi davet etcem link hoogle play linki imis nasil app store yaparim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google play linki olarak cikiyor nasil app store linki yapcam
Hocam linkinden üye oldum ama para gelmedi ne yapmam lazım.sistemdeki sorun düzeldi, kayıt olmayı düşünürsen;
![]()
para yatırman lazım 1 lira bile yetiyoHocam linkinden üye oldum ama para gelmedi ne yapmam lazım.
Hocam referans ile kayıt olan kişide 10 tl kazanıyormu?Kullanan olursa diye referans bırakıyorum bende
![]()
Yatırdımda sadece ilk işleme özel olan 10tl yi verdiKullanan olursa diye referans bırakıyorum bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
para yatırman lazım 1 lira bile yetiyo
1₺ atmanız lazım kartınızdanHocam linkinden üye oldum ama para gelmedi ne yapmam lazım.
Attım1₺ atmanız lazım kartınızdan