Neler Yeni

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,657
İsim
Oğuz
Eğer seni geliştirip daha sonra da usta gibi yanlarında tutacaklarsa değer.
Benim arkadaş tam olarak 2 yıl ücretsiz lastikçide çalışıp işi öğrendi. Şu an kendi şehrinde açılan bir bayiye sadece onu gönderdiler tek başına duruyor ve müdür - usta arası iyi bir maaş alıyor.
Tabi böyle bir şey mümkün değilse çalışma 8 bine yorulmana değmez.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,019
İsim
Mert Can Ergün
Günlük işe gitsen daha çok para kazanırsın

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Asgari ücretin 1/3'ü kanka Kusra bakma da keriz yerine koyuluyorsun. Git Bime başvur 22k paranı al günde 8.5 saat çalış çık. Emeğine değmez hiçbirseyde öğretmez ordakiler sana aileden değillerse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Part time değilsin bir şey değilsin sigorta da yok belli ki ne gerek var bilader 1 sene ezilceksin yok yere orda eline bir şey geçmicek. Ver istifanı bime gir herkesin aldığı para belli ağa hiçbir iş bilmiyorda olsan seni orda işçi sınıfında çalıştırıyorsa asgari ücreti vermek zorunda. Lam cim yok burda.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Jiyu
Öyle bile olsa yine de en az 20k vermek zorunda zaten sigorta şart.
Böyle karaktersizlerin çolucu çocuğu oluyor , aile bakıyor bir de. Yazıklar olsun

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.
Eğer seni geliştirip daha sonra da usta gibi yanlarında tutacaklarsa değer.
Benim arkadaş tam olarak 2 yıl ücretsiz lastikçide çalışıp işi öğrendi. Şu an kendi şehrinde açılan bir bayiye sadece onu gönderdiler tek başına duruyor ve müdür - usta arası iyi bir maaş alıyor.
Tabi böyle bir şey mümkün değilse çalışma 8 bine yorulmana değmez.
İmkansız hocam tek şube çalışıyoruz kurumsal değil paşaoğlu gibi her şehirde bayi yok tek bayi mersin sahibi şahıs 1 kişi

Asgari ücretin 1/3'ü kanka Kusra bakma da keriz yerine koyuluyorsun. Git Bime başvur 22k paranı al günde 8.5 saat çalış çık. Emeğine değmez hiçbirseyde öğretmez ordakiler sana aileden değillerse.

Part time değilsin bir şey değilsin sigorta da yok belli ki ne gerek var bilader 1 sene ezilceksin yok yere orda eline bir şey geçmicek. Ver istifanı bime gir herkesin aldığı para belli ağa hiçbir iş bilmiyorda olsan seni orda işçi sınıfında çalıştırıyorsa asgari ücreti vermek zorunda. Lam cim yok burda.
Evet 1 sene falan sürer kabataslak öğrenmem bu da 12 ay 8K ya çalışmak demek sigorta falan zaten yok doğru söÿlüyorsun kral

Öyle bile olsa yine de en az 20k vermek zorunda zaten sigorta şart.
Böyle karaktersizlerin çolucu çocuğu oluyor , aile bakıyor bir de. Yazıklar olsun
Ben diyecek söz bulamıyorum hocam

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Semih Aydın
Ya öylede kral 6 gün günde 12 saat ağızdan yapılır demekle yapılmıyor
29 ocakta sınıflandırmam belli olacak o zamana kadarki masrafı bile çıkaramam 8K nedirki ?
O meseleyi konuşup günde 8 saat olarak okeyletsin aga ücret zaten düşük + günlük 12 saat öyle gelirsem dayanamam vs derse adam düşürür diye düşünüyorum. Bu şekilde 1 ay zor dayanır

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Türkiye'nin %50'si asgari ücretle çalışırken, işi bilmeyen birine ne kadar maaş verileceğini düşünüyorsunuz? Siz olsanız işi bilmeyen birine kesin 30k falan verirdiniz herhalde. Ayrıca staj maaşının nasıl hesaplandığını biliyor musunuz? Tam 8K'ya denk geliyor.
Hocam yanlış bilmiyorsam okulu bitmiş birini o şekilde stajyer diye alamaz yada stajyer sigortası yapamaz (dediğim gibi benim bildiğim bu yanlışta olabilir) ben liseyi bu haziranda bitirmiş vasıfsız olarak işe girdim ve 17k dan başladım (devamlı bu işi yapacak değilim çünkü yaptığım iş kısaca kasiyerlik diyip geçeyim) 6 ay oldu temmuzda senem olucak işte üniversiteye gidene kadar çalışayım kafasındayım ona rağmen asgari altını vermemeli ki ben 17 yaşında girdim sigortam başladığım aydan beri günü gününe yatıyor, 1 ay sonra 18 dolucak.

Yapılır.
Sadece para odaklı düşünme işi öğrenme + çevre geliştirme ve iş hayatını anlama fırsatın var.
Yaşım 23 kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve iyi bir işim var çok şükür ama bu günlere gelirken en rezil yerlerden başlamamış olsaydım şimdi ne olurdum bilmiyorum.
En kötü senaryoda askere gidene kadar çalışırsın askerde harcayacağın parayı çıkartırsın rahat edersin
Hocam 8k da cidden az evet işi öğrenicek vs ama bu kişi artık gelmiş 20 yaşına askere gidene kadar çalışsa bile şurda 6 ay çalışsa 8k dan 48k yapar ben 1 ay sonra 18'i dolduracağım 6 aydır çalışıyorum sigortam vs ödeniyor (yaptığım işte kasiyerlik vasıfsız girdim zaten) bi 6 ay daha çalışıp çıkmayı düşünüyorum 22k alacağımı hesaba katarsak, oda vasıfsız bende vasıfsızım ikimizde parayı hiç harcamasak bile bende 132.000 olurken onda 48.000 oluyor anca ki adamın işi layığıyla öğreteceğide belli değil, bu sefer kendine rakip olur kafasıyla. 8000'i teklif etmek yerine küfür etse daha çok işine yarar yanlış anlaşılmasında.

Son düzenleme:

Deepnise

80+
Çalışma, direkt çık. Asgari ücret bile vermiyor nasıl bir saçmalık bu? Yarın istifanı ver. 2025 yılında böyle saçmalıklar var mı hala ya.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu arada zaten her türlü asgari ücret kazanacağın için çok mecbur kalmadıkça fastfood , market ve fabrika asla tercih etme.
En azından daha relax bir yerde garson , flo defacto vs. tercih et. Her işin zorluğu olsa da yukarıdakiler asla katlanılmaz.
Floda çalışan arkadaşım defactoda da çalışan arkadaşın arkadaşları oldu onlarda satış baskısı çok var ayrıca seni gene insan yerine koymuyorlar.

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
İmkansız hocam tek şube çalışıyoruz kurumsal değil paşaoğlu gibi her şehirde bayi yok tek bayi mersin sahibi şahıs 1 kişi

Evet 1 sene falan sürer kabataslak öğrenmem bu da 12 ay 8K ya çalışmak demek sigorta falan zaten yok doğru söÿlüyorsun kral

Ben diyecek söz bulamıyorum hocam
Hocam sigortalı bir yere gir başlangıcın olsun :D

Deepnise

80+
Bu arada geçmiş yorumlara baktım biraz işi öğrenmediğin için böyle falan denilmiş. İster tecrübeli ol ister tecrübesiz ödenmesi gereken min ücret asgaridir. Cimere şikayet etmeyle başla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom