Neler Yeni

İş bulmam lazım, ne yapabilirim?

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
15 yaşındayım 150 100 TL arası bi iş bulmam gerek ara tatillerde, hafta sonu bi gün ve yaz tatilinde fln tam gün çalışabilirim amacım bi telefon almak ve ondan sonra üni için para biriktirmek ama açıkçası nasıl bulabileceğim hakkında bir fikrim yok

milenix

80+ Gold
15 yaşındayım 150 100 TL arası bi iş bulmam gerek ara tatillerde, hafta sonu bi gün ve yaz tatilinde fln tam gün çalışabilirim amacım bi telefon almak ve ondan sonra üni için para biriktirmek ama açıkçası nasıl bulabileceğim hakkında bir fikrim yok
çırak alınan biryer anca olabilir galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
mustafayahya
çıraklıga geç

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çırak alınan biryer anca olabilir galiba
Çırak olarak bir yere girince genelde 10 tl gibi bir ücret ödeniyor (ödenmeyebilirde) benim paraya ihtiyacım olduğu için çıraklık pek olası değil

Ek:çıraklığa geçmek bir seçenek bile değil okumak istiyorum

milenix

80+ Gold
Çırak olarak bir yere girince genelde 10 TL gibi bir ücret ödeniyor (ödenmeyebilirde) benim paraya ihtiyacım olduğu için çıraklık pek olası değil
tekstil en mantıklısı olabilir asgari ücret verebiliyorlar genelde

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Tekstil tam olarak ne oluyor ve nasıl girebilirim (asıl sorun 2. Si)

şahin doğan

80+ Platinum
Tekstil de çalış veya berbere çırak olarak gir. Berber para vermese bile müşterilerden iyi para alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekstil tam olarak ne oluyor ve nasıl girebilirim (asıl sorun 2. Si)
Tekstil atölyelerine git ortacı lazım mı diye sor. Ortacı dediğim şey işleri oradan oraya taşımak, iş toplamak vs vs

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Anladım ama ne kadar alırlar diye soracağımda çırktan fazla olacağını sanmam hamallığın daha az zor haline benziyor

şahin doğan

80+ Platinum
Anladım ama ne kadar alırlar diye soracağımda çırktan fazla olacağını sanmam hamallığın daha az zor haline benziyor
Çoğu tekstil part time işçi alıyor. Okul sonrası vs gidebilirsin.

Top Bottom