silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,967
Ekledim.Sıfır hazır sistem arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link gelmemiş.
Ekledim.Sıfır hazır sistem arıyorum.
Link gelmemiş.
peki bakayım ama oyun performans kötü olur bu sistemlerin cs falan oynatırSıfır hazır sistem arıyorum.
Link gelmemiş.
Bu sistem yeterli olur mu, uzun yıllar gider mi?Ekledim.
Oyun oynanmayacak.peki bakayım ama oyun performans kötü olur bu sistemlerin cs falan oynatır
Ofis işleri için uzun yıllar fazlasıyla yeterli olacaktır.Bu sistem yeterli olur mu, uzun yıllar gider mi?
Oyun oynanmayacak.
Bütçe var, en uygun olanı arıyorum.max 8.5 mu
Bu sistemin üzerinde durucam gibi şuanlık.Ofis işleri için uzun yıllar fazlasıyla yeterli olacaktır.
Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.
Parça parça toplanmıyor ise hazır olarak APU sistem çok kısıtlı bir incehesapta çok fazla 5600 G var onlarında kasa psuları aşşşırı dandik. Arkadaş oyun oynanmayacak demiş ondan dolayı sizin attığınız sistem olabilir hocam. En mantıklı APU parça parça ama arkadaş alamam demiş öyle o yüzden sizin attığınız sistemi alması en mantıklı olacaktır. Bana kalsa Modartın çıkardığı fırsat sistemi alır sonrasında satardım zaten zam yer o fiyatı çok iyi çünkü fakat arkadaş oyun için almıyorum dediğine göre sizin attığınız gayet yeterli olacaktır uzun yıllar ofis için.Aklımda bu var, anakart ve SSD yükseltmesi ile 8500TL oluyor ama parça parça toplansa daha iyi şeyler çıkar bu bütçede.
Arc A750 ye millet öcü muamelesi yapıyor ya ikinci elde gideri yok o sisteminParça parça toplanmıyor ise hazır olarak APU sistem çok kısıtlı bir incehesapta çok fazla 5600 G var onlarında kasa psuları aşşşırı dandik. Arkadaş oyun oynanmayacak demiş ondan dolayı sizin attığınız sistem olabilir hocam. En mantıklı APU parça parça ama arkadaş alamam demiş öyle o yüzden sizin attığınız sistemi alması en mantıklı olacaktır. Bana kalsa Modartın çıkardığı fırsat sistemi alır sonrasında satardım zaten zam yer o fiyatı çok iyi çünkü fakat arkadaş oyun için almıyorum dediğine göre sizin attığınız gayet yeterli olacaktır uzun yıllar ofis için.
Gerçi orası da öyle intelin biraz daha uğraşması lazım bu driverlar ile.Arc A750 ye millet öcü muamelesi yapıyor ya ikinci elde gideri yok o sistemin
Gideri olsa ben de alırdım.