İş için masaüstü bilgisayar önerisi

max 8.5 mu

klavye monitör falan önerisi istermisiniz

Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.

Aklımda bu var, anakart ve SSD yükseltmesi ile 8500TL oluyor ama parça parça toplansa daha iyi şeyler çıkar bu bütçede.
Parça parça toplanmıyor ise hazır olarak APU sistem çok kısıtlı bir incehesapta çok fazla 5600 G var onlarında kasa psuları aşşşırı dandik. Arkadaş oyun oynanmayacak demiş ondan dolayı sizin attığınız sistem olabilir hocam. En mantıklı APU parça parça ama arkadaş alamam demiş öyle o yüzden sizin attığınız sistemi alması en mantıklı olacaktır. Bana kalsa Modartın çıkardığı fırsat sistemi alır sonrasında satardım zaten zam yer o fiyatı çok iyi çünkü fakat arkadaş oyun için almıyorum dediğine göre sizin attığınız gayet yeterli olacaktır uzun yıllar ofis için.

Parça parça toplanmıyor ise hazır olarak APU sistem çok kısıtlı bir incehesapta çok fazla 5600 G var onlarında kasa psuları aşşşırı dandik. Arkadaş oyun oynanmayacak demiş ondan dolayı sizin attığınız sistem olabilir hocam. En mantıklı APU parça parça ama arkadaş alamam demiş öyle o yüzden sizin attığınız sistemi alması en mantıklı olacaktır. Bana kalsa Modartın çıkardığı fırsat sistemi alır sonrasında satardım zaten zam yer o fiyatı çok iyi çünkü fakat arkadaş oyun için almıyorum dediğine göre sizin attığınız gayet yeterli olacaktır uzun yıllar ofis için.
Arc A750 ye millet öcü muamelesi yapıyor ya ikinci elde gideri yok o sistemin 😀

Gideri olsa ben de alırdım.

Arc A750 ye millet öcü muamelesi yapıyor ya ikinci elde gideri yok o sistemin 😀

Gideri olsa ben de alırdım.
Gerçi orası da öyle intelin biraz daha uğraşması lazım bu driverlar ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,363
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri