Neler Yeni

Iş konusunda yardım lazım kafam karışık

doXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enbiya Erdağ
selamın aleyküm herkese meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum askerden bir süre sonra dükkan açma gibi planım var bu yüzden askere gidene kadar bir mesleği öğrenmek istiyorum ama iş konusunda kafam çok karışık sanayide motorculuğa çok hevesim var ama parça sök tak haricinde bişey bilmiyorum sanayiciler güzel para kazanıyor biliyorum ama bir yandada inşaat elektriği gibi bir seçenek var az çok tesisat çekmeyi tabliye atmayı biliyorum o işte güzel kazandırıyor ama sanayide sürekli gelen sıcak bi para var inşaat işinde ise sürekli olmasada yüksek paralar dönüyor ama inşaat işinden biraz korkuyorum para alıp alamama konusunda gözümü korkuttular iki taraftada az çok çevrem var iş yapamama gibi bi durumum olmaz. maddiyat açısından çok sıkıntı çektim bundan sonraki hayatımda maddiyat yüzünden zorluk çekmek istemiyorum sizce hangi meslek daha iyi olur

KlausM

80+ Silver
Sanayide dükkan açmak daha iyidir hocam inşaat sektörüne gireceksen büyük oynayacaksın dediğin gibi küçük oynayınca para vermeme gibi durumlar oluşabiliyor. motor sektörü para kazandırır mı sana bilemem ancak otomotiv sektörü inanılmaz derecede kârlı bir iş

doXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enbiya Erdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanayide dükkan açmak daha iyidir hocam inşaat sektörüne gireceksen büyük oynayacaksın dediğin gibi küçük oynayınca para vermeme gibi durumlar oluşabiliyor. motor sektörü para kazandırır mı sana bilemem ancak otomotiv sektörü inanılmaz derecede kârlı bir iş
inşaat elektriği yapan bir kaç tanıdığım var kimisine bakıyorum para içinde yüzüyor kimisine bakıyorum elemanların maaşını verecek parası olmuyor bu yüzdende biraz korkum var. ama para kazanırsam güzel para kazanırım gibi inşaat sektöründe, ama şöyle bir bakıyorumda ev fiyatları çok yükseldi ilerleyen zamanlarda inşaat sektörü nasıl ilerler? sanayide rot balans işini biliyorum bir kaç ay rot balansçılık yapmıştım ama pek hoşuma gitmedi hep otomotiv motorlarına bi ilgim olmuştur o yüzden çıkmıştım. Şimdide ilgimin olduğu işi yapmayı çok istiyorum fakat güzelde para kazanmak istiyorum.

Top Bottom