bütçe ne kadar bide laptop daha iyi olmaz mıMerhaba arkadaşlar. Sadece iş yeri için kasa ihtiyacım var. Oyun vs oynanmayacak. Sadece yetkili servis programları kullanılacak. Önerisi olan var mı ? Taksitli olması benim için daha iyi olabilir.
30 bine snapdragone işlemcili laptop var ondan dedim pili 18-20 saat gidiyo ofis işleri için fazla fazla yeter ama kasa da bakalım belki all in one pc olabilir bi bakayımBütce 25 30k arası hocam. Sabit olması benim için daha iyi şuan. Baktım fakat pek bir şey bulamadım
all in one pc ile alakalı hiç bir bilgim yok30 bine snapdragone işlemcili laptop var ondan dedim pili 18-20 saat gidiyo ofis işleri için fazla fazla yeter ama kasa da bakalım belki all in one pc olabilir bi bakayım
laptop gibi ama sabit. monitörün içinde pc var ekran panelinin arkasındaall in one pc ile alakalı hiç bir bilgim yokkullanmadım hiç. Monitörüm mevcut ama
Sizin için bahsettiğiniz fiyatın çok çok altına toplar gönderirim. Eğer istersenizMerhaba arkadaşlar. Sadece iş yeri için kasa ihtiyacım var. Oyun vs oynanmayacak. Sadece yetkili servis programları kullanılacak. Önerisi olan var mı ? Taksitli olması benim için daha iyi olabilir.
Herhangi bir ücret talebim yok. Sadece alınacak şeyleri size söylerim ve kurar gönderirim.Sizin için bahsettiğiniz fiyatın çok çok altına toplar gönderirim. Eğer isterseniz
yani şuanlar olabilir ama bunların yerine 50 defa laptop öneririmall in one pc ile alakalı hiç bir bilgim yokkullanmadım hiç. Monitörüm mevcut ama