Olmaz zorunda değildir,olsa bile bunu ayak işlerini yapan biri karışamazHer iş yerinin kendi dress-code kuralı vardır, uymak zorundasınız.
ne benim patronum nede daire müdürleri bana bir şey diyemedi.
3AyYönetim bir şey demediyse açık şekilde giyim ile alakalı bir sınır yok iş yerinde, adama bunu söyle tacizleri devam ederse Patrona git hakkını savun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmaz zorunda değildir,olsa bile bunu ayak işlerini yapan biri karışamaz
@Hipermario Ne Kadar Süredir İştesin?
Zorundadır, ayak işleri yapan kişi kısmı yanlış olsa da iş yeri kıyafet yönetmeliğine uymak zorundasınız, iş akdinin fesihini yersiniz yoksaOlmaz zorunda değildir,olsa bile bunu ayak işlerini yapan biri karışamaz
Değildir, Müdür ve Yönetim çalışana bir şey demediği sürece hiç bir yetkisi olmayan kimse diğer kişiye karışmaz.Zorundadır, ayak işleri yapan kişi kısmı yanlış olsa da iş yeri kıyafet yönetmeliğine uymak zorundasınız, iş akdinin fesihini yersiniz yoksa
Müdürler şortla geldiğinden haberdar mı? O konuda sıkıntı yaşadınız mı?
Ortada Sözleşme falan yok.Zaten her gün onlarca hakkım taciz ediliyor.Zorundadır, ayak işleri yapan kişi kısmı yanlış olsa da iş yeri kıyafet yönetmeliğine uymak zorundasınız, iş akdinin fesihini yersiniz yoksa
3 ay çalışıyor elbet biliyordur kameradan falanDeğildir, Müdür ve Yönetim çalışana bir şey demediği sürece hiç bir yetkisi olmayan kimse diğer kişiye karışmaz.
Dostum olan müdüre vs değil çalışana olur operasyonel denetim vs olursa. Ondan ötürü çalışan kendi iyiliği ve kurallar gereği kıyafet kurallarına uymak zorundadır. Nasıl bir öğretmen mayoyla derse giremiyorsa veya nasıl bir aşçı bonesiz giremiyorsa mutfağa her yerin kendine özel kriteri vardırDeğildir, Müdür ve Yönetim çalışana bir şey demediği sürece hiç bir yetkisi olmayan kimse diğer kişiye karışmaz.
Haberdar hocam.Kaç kere çay götürdüm adamlaraDeğildir, Müdür ve Yönetim çalışana bir şey demediği sürece hiç bir yetkisi olmayan kimse diğer kişiye karışmaz.
Çalışma dostum orada o zaman?Ortada Sözleşme falan yok.Zaten her gün onlarca hakkım taciz ediliyor.
Bu kriteri özel sektör kendisi belirler ve yönetim hariç ayak işçileri karışmaz.Dostum olan müdüre vs değil çalışana olur operasyonel denetim vs olursa. Ondan ötürü çalışan kendi iyiliği ve kurallar gereği kıyafet kurallarına uymak zorundadır. Nasıl bir öğretmen mayoyla derse giremiyorsa veya nasıl bir aşçı bonesiz giremiyorsa mutfağa her yerin kendine özel kriteri vardır