- Konu Sahibi Konu Sahibi
kusura bakmayın ozman anlayamadım şimdi heycanlıyımda daha dün geldi oyuzden çok özürt dilerim hemen yazıytorumDalga geçmedim. Esprili bir dilden anlamıyorsanız bu benim sorunum değil.
kusura bakmayın ozman anlayamadım şimdi heycanlıyımda daha dün geldi oyuzden çok özürt dilerim hemen yazıytorumDalga geçmedim. Esprili bir dilden anlamıyorsanız bu benim sorunum değil.
Sen katletmek Türkçe ?kusura bakmayın ozman anlayamadım şimdi heycanlıyımda daha dün geldi oyuzden çok özürt dilerim hemen yazıytorum
@Kyrash Dostum, ya yaşın küçük ya da kafan güzel.
kurallarda admin yazmıştı şimdi burda da yı de yi yanlış yazabilirler heycandan diye ama olsun sistemi atayım@Kyrash Dostum, ya yaşın küçük ya da kafan güzel.
sistem https://www.teknobiyotik.com/bilgis...eknobiyotik-rtx2080-super-firsat-sistemi.html@Kyrash Dostum, ya yaşın küçük ya da kafan güzel.
Msi AfterBurner ile oyun içi sıcaklıklarını atkurallarda admin yazmıştı şimdi burda da yı de yi yanlış yazabilirler heycandan diye ama olsun sistemi atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistem https://www.teknobiyotik.com/bilgis...eknobiyotik-rtx2080-super-firsat-sistemi.html
Ekran kartini rtx 2060
Islemci 3500x
Anakart b450m pro4 bunlarda değiştirlecekler
oyun bitsin yükleyip atarım şimdi başka şeylerle ilgilenebilirsiniz teşekkürler bide biraaz fazla sert (esprili olsa bile) sert dil kullandınız ama olsun ben size dönerimMsi AfterBurner ile oyun içi sıcaklıklarını at
Ben anlamamak tek kelime ama olsun size dönmek benoyun bitsin yükleyip atarım şimdi başka şeylerle ilgilenebilirsiniz teşekkürler bide biraaz fazla sert (esprili olsa bile) sert dil kullandınız ama olsun ben size dönerim
tamam sağol görüşmek üzereBen anlamamak tek kelime ama olsun size dönmek ben
Görüşmek tamamtamam sağol görüşmek üzere
Sen ben sonra göze göze gelip iletişim kurmak sonra ayrılmak.Görüşmek tamam
Yapmak evet benSen ben sonra göze göze gelip iletişim kurmak sonra ayrılmak.
dediğim şartlar altında 70 lerde oluyoMsi AfterBurner ile oyun içi sıcaklıklarını at