Neler Yeni

Öneri Işıklı Kablosuz Membran Klavye Önerisi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar sağlam, kaliteli başlıkta belirttiğim özellik de klavye önerebilir misiniz? Bütçe maks 2000.

sncnalhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Alihan Şencan
Arkadaşlar sağlam, kaliteli başlıkta belirttiğim özellik de klavye önerebilir misiniz? Bütçe maks 2000.
Kablosuz membran klavye ofis klavyesi olur herhalde gecikme değerleri biraz fazla olabilir. Oyun oynamayı planlıyorsan sessiz switchli klavye al , ofis klavyesi tarzı almak istiyorsan şöyle bir set var mouse ile birlikte satılıyor.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz membran klavye ofis klavyesi olur herhalde gecikme değerleri biraz fazla olabilir. Oyun oynamayı planlıyorsan sessiz switchli klavye al , ofis klavyesi tarzı almak istiyorsan şöyle bir set var mouse ile birlikte satılıyor.

Hocam ofis amaçlı kullanılacak ama sessiz olacaksa mekanik klavye de olabilir. Bu attığınız linkte ki ışıklı değil sanırım. Işıklı da olması lazım.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal

sncnalhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Alihan Şencan
Hocam ofis amaçlı kullanılacak ama sessiz olacaksa mekanik klavye de olabilir. Bu attığınız linkte ki ışıklı değil sanırım. Işıklı da olması lazım.
Öyle bir klavye olduğunu sanmıyorum ya . Eğer ışıklı klavye tabirin rgb ise rgb kullanılacak bir klavye cherry mx silent red switchli olabilir en sessizi diye biliyorum. Onlar da çok pahalıdır büyük ihtimalle. Ses problem değilse bulunur ama.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Hocam sizin isteklerinze göre bunu bulabildim. Ya kablolu oluyor ya da mekanik. Bu fiyat bandında sessiz switchli bir klavye bulmanız çok zor mekanik tarafında. Membran kablosuz baya klavye var fakat neredeyse hiçbiri ışıklı değil. Işıklı olanlarda kablolu. Bu da ne kadar kalitelidir bilemiyorum ama yorumları güzel. Bir de yurt dışı ürünü.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
MSİ VİGOR GK-20

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Hocam sizin isteklerinze göre bunu bulabildim. Ya kablolu oluyor ya da mekanik. Bu fiyat bandında sessiz switchli bir klavye bulmanız çok zor mekanik tarafında. Membran kablosuz baya klavye var fakat neredeyse hiçbiri ışıklı değil. Işıklı olanlarda kablolu. Bu da ne kadar kalitelidir bilemiyorum ama yorumları güzel. Bir de yurt dışı ürünü.
Hocam çok teşekkür ederim uğraşıp aradığınız için. Dediğiniz gibi ben de ararken hep mutlaka bir özelliği eksik oluyordu, bulması baya zormuş.

Top Bottom