Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Arkadaşlar sağlam, kaliteli başlıkta belirttiğim özellik de klavye önerebilir misiniz? Bütçe maks 2000.
Kablosuz membran klavye ofis klavyesi olur herhalde gecikme değerleri biraz fazla olabilir. Oyun oynamayı planlıyorsan sessiz switchli klavye al , ofis klavyesi tarzı almak istiyorsan şöyle bir set var mouse ile birlikte satılıyor.Arkadaşlar sağlam, kaliteli başlıkta belirttiğim özellik de klavye önerebilir misiniz? Bütçe maks 2000.
Hocam ofis amaçlı kullanılacak ama sessiz olacaksa mekanik klavye de olabilir. Bu attığınız linkte ki ışıklı değil sanırım. Işıklı da olması lazım.Kablosuz membran klavye ofis klavyesi olur herhalde gecikme değerleri biraz fazla olabilir. Oyun oynamayı planlıyorsan sessiz switchli klavye al , ofis klavyesi tarzı almak istiyorsan şöyle bir set var mouse ile birlikte satılıyor.
Ofiste Işıklı Klavye'ye Gerek Olmaz Hocam Bence .Işıklı değil sanırım bu?
Tamam sen ofisinde ışıksız klavye kullan. Adam özellikle ışıklı istediğini belirtmiş.Ofiste Işıklı Klavye'ye Gerek Olmaz Hocam Bence .
Öyle bir klavye olduğunu sanmıyorum ya . Eğer ışıklı klavye tabirin rgb ise rgb kullanılacak bir klavye cherry mx silent red switchli olabilir en sessizi diye biliyorum. Onlar da çok pahalıdır büyük ihtimalle. Ses problem değilse bulunur ama.Hocam ofis amaçlı kullanılacak ama sessiz olacaksa mekanik klavye de olabilir. Bu attığınız linkte ki ışıklı değil sanırım. Işıklı da olması lazım.
Hocam sizin isteklerinze göre bunu bulabildim. Ya kablolu oluyor ya da mekanik. Bu fiyat bandında sessiz switchli bir klavye bulmanız çok zor mekanik tarafında. Membran kablosuz baya klavye var fakat neredeyse hiçbiri ışıklı değil. Işıklı olanlarda kablolu. Bu da ne kadar kalitelidir bilemiyorum ama yorumları güzel. Bir de yurt dışı ürünü.Arkadaşlar sağlam, kaliteli başlıkta belirttiğim özellik de klavye önerebilir misiniz? Bütçe maks 2000.
Hocam çok teşekkür ederim uğraşıp aradığınız için. Dediğiniz gibi ben de ararken hep mutlaka bir özelliği eksik oluyordu, bulması baya zormuş.Hocam sizin isteklerinze göre bunu bulabildim. Ya kablolu oluyor ya da mekanik. Bu fiyat bandında sessiz switchli bir klavye bulmanız çok zor mekanik tarafında. Membran kablosuz baya klavye var fakat neredeyse hiçbiri ışıklı değil. Işıklı olanlarda kablolu. Bu da ne kadar kalitelidir bilemiyorum ama yorumları güzel. Bir de yurt dışı ürünü.