Yazılım şirketini açtıktan sonra telif haklarına başvurabilirsiniz. Diğer türlü olumsuz sonuç almanız muhtemel.yakında belki bir yazılım şirketi açarım
Yazılım şirketini açtıktan sonra telif haklarına başvurabilirsiniz. Diğer türlü olumsuz sonuç almanız muhtemel.yakında belki bir yazılım şirketi açarım
Aynı isimde binlerce küçük küçük şirket vardır sen şirketi o isimde aç büyüt tek dert başkasının o ismi kullanamaması olsun.yakında belki bir yazılım şirketi açarım
kişisel görüş saygı duyuyorum. Bana her isim yaratıcı geliyor. Mesela forumda ismi yaratıcı olan birsürü kişi var bana göre. İsmini sevdiğiniz biri yokmu sizin bu forumda?Hocam aslında hiç de yaratıcı ve manidar bir isim değil neresini sevdiniz ki ?
Elbet var hocam da bence eğer ki bir ismi telif hakkı alma çabasına girecekseniz buna değecek bir şey olmalı bana göre. En azından karşındaki sana anlamı ne dediğinden vereceğiniz güzel bir cevabı olmalı gibi vs vs.kişisel görüş saygı duyuyorum. Bana her isim yaratıcı geliyor. Mesela forumda ismi yaratıcı olan birsürü kişi var bana göre. İsmini sevdiğiniz biri yokmu sizin bu forumda?
Merak ettim hocam kimler olduğunuda neyse ondan sormuştum. Haklısınız aslında ismin bir anlamı olması lazım alınması için. Bu anlamlarda karşıdaki birine anlatılabilir telif işi yerine. Biri söylemişti alabilirsin diye birkaç hafta önce. O sebeple bu konuyu açtım alabilirmiyim diye.Elbet var hocam da bence eğer ki bir ismi telif hakkı alma çabasına girecekseniz buna değecek bir şey olmalı bana göre. En azından karşındaki sana anlamı ne dediğinden vereceğiniz güzel bir cevabı olmalı gibi vs vs.