İsim vermeden ıbanıma para aktarılması

Reaksiyon skoru
1
Ben karşımdaki müşterilere isim soyisim vermeden ıban verip ıbanıma para aktarılmasını istiyorum mobil bankacılık veya ATM’den havale eft gibi nerede olur yapılabilir ( tek isteğim ismimin tam şekilde açık açıl görülmemesi baş harflerim çıksada olur sansürlü şekilde) sorun çözülene kadar bilgilerinizi lütfen yazın

Son düzenleme:
Ben karşımdaki müşterilere isim soyisim vermeden ıban verip ıbanıma para aktarılmasını istiyorum mobil bankacılık veya ATM’den havale eft gibi nerede olur yapılabilir ( tek isteğim ismimin tam şekilde açık açıl görülmemesi baş harflerim çıksada olur sansürlü şekilde)
Yapamazsın. Zaten iş yapan birinin müşteriye ad soyad vermekten çekinmesi de mantıklı değil.

Hocam mesela A*** F**** şeklinde olsa bile bana yeter bu olurmu peki
QR üzerinden belki olabilir bu şekilde araştırın hocam
Ama iban üzerinden isim soyisim doğru girmeden olmuyor malesef

aynı banka olunca isim soyisim gerekmiyor

aynı banka olunca isim soyisim gerekmiyor
Hocam size enparadan örnek vereyim. Mesela ikimizin de enparası var ve enparama enparanızdan para yollayacaksınız. Ben size sadece iban verdim, ibanı girdiniz isim kısmında F**** Ç**** oldu. Parayı yolladıktan sonra hesap hareketlerinize bakarsanız F**** Ç****'nin kim olduğunu görebiliyorsunuz. Dediğiniz pek mümkün değil sanki.

Bankacılık işlemlerinde gizlenemezsin. Elden alacaksın. O zaman da müşteri ile göz göze geliyorsun.

Ben karşımdaki müşterilere isim soyisim vermeden ıban verip ıbanıma para aktarılmasını istiyorum mobil bankacılık veya ATM’den havale eft gibi nerede olur yapılabilir ( tek isteğim ismimin tam şekilde açık açıl görülmemesi baş harflerim çıksada olur sansürlü şekilde) sorun çözülene kadar bilgilerinizi lütfen yazın
iyzico uzerinde oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,265
Üyeler
185,052
Son üye
alibabapro31
Geri