Neler Yeni

Öneri Isınmayan 1TB M2 SSD önerisi

swxlvr

80+
İyi forumlar, ASUS TUF Gaming A15 laptopum için Experia pro almıştım 87 derecelere çıkıp kendini kapatıyordu. Yakın bir zamanda iade ettim, ısınmayacak M2 SSD arayışındayım. Okuma yazma hızları çok önemli değil soğuk çalışsın kafidir. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Sanches41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
İyi forumlar, ASUS TUF Gaming A15 laptopum için Experia pro almıştım 87 derecelere çıkıp kendini kapatıyordu. Yakın bir zamanda iade ettim, ısınmayacak M2 SSD arayışındayım. Okuma yazma hızları çok önemli değil soğuk çalışsın kafidir. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
aynı laptopun f serisi var bende 1tb kingston m2 ssd taktım bir sıkıntısı yok 1 sene kadar oluyor

Farex

80+ Silver
Kardeşim laptobunda pasif soğutma bloğu yoksa ne alırsan al ısınır.

A320M

80+
Yüke bindiğinde ısınmayan M.2 SSD yoktur. Laptop ta özellikle soğutucu ile kullanacaksın başka çaresi yok.

swxlvr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim laptobunda pasif soğutma bloğu yoksa ne alırsan al ısınır.
Kronik ısınma sorunu olmayan SSD önerisi almak için açtım konuyu, thermal padsiz saf haliyle 80 derecenin altına inmeyeceğinin bende farkındayım ayrıca gaming laptopta pasif soğutma ne alaka? 😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki buyur
NV2 önermişlerdi bir ay kadar önce sanırım tercihim bu olacak.

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Dostum kronik ısınma sorunu olmayan SSD önerisi almak için açtım konuyu, thermal padsiz saf haliyle 80 derecenin altına inmeyeceğinin bende farkındayım ayrıca oyuncu laptopunda pasif soğutma ne alaka? 😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

NV2 önermişlerdi bir ay kadar önce sanırım tercihim bu olacak.
Kardeşim oyuncu laptoplarında pasif soğutma yok sanıyorsan bu senin eksikliğin emin olmadığın bilmediğin konular hakkında fazla yorum yapma en basit örneği dell g15 5530 cihazım vardı onda bile pasif soğutma vardı m2 ssdlerde. Her cihazda yoktur tabi.

swxlvr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim oyuncu laptoplarında pasif soğutma yok sanıyorsan bu senin eksikliğin emin olmadığın bilmediğin konular hakkında fazla yorum yapma en basit örneği dell g15 5530 cihazım vardı onda bile pasif soğutma vardı m2 ssdlerde. Her cihazda yoktur tabi.
Soğutma olayı değil de kardeşim demene tutuldum biraz kusura bakma, M2 harici ısınmayacak ne önerirsin. Okuma yazma hızlarından feragat edip Portable SSD alsam M2 kadar ısınır mı?

Farex

80+ Silver
Soğutma olayı değil de kardeşim demene tutuldum biraz kusura bakma, M2 harici ısınmayacak ne önerirsin. Okuma yazma hızlarından feragat edip Portable SSD alsam M2 kadar ısınır mı?
Senin tam olarak kullanım amacın ne? Eğer oyun vs ve depolama ise mantıklı değil ama fotoğraf önemli belge falansa olabilir.

Top Bottom