Ya kral aklıma çok değişik şeyler gelio sjfhwifjsujcs(bunda köpekler duyar insanlar duyamaz diyor 20.000hz duyuyorum).
(bunda da 4 yaşında yazan yerde 20.300-500 lerde duyabiliyorum) test mi yalan acaba ?
Bir odyometrist olarak şunu söylebilirim.(bunda köpekler duyar insanlar duyamaz diyor 20.000hz duyuyorum).
(bunda da 4 yaşında yazan yerde 20.300-500 lerde duyabiliyorum) test mi yalan acaba ?
aga şu tinnitusu nası çözecez ya onu da bi anlatsana 6 aydır kesilmiyorBir odyometrist olarak şunu söylebilirim.
Her insanın farklı eşikleri vardır bu olay doğrudur. Lakin senin o frekansları dinlediğin cihaza ve sesin doğruluğuna pekte güvenmek doğru olmaz. Doğruluğu ispatlanmış Odyometri Cihazlarında test edilmesi gerekir. Ama videolardanda aşağı yukarı tahmin edebilirsin
Kanka anladın işte ajhfsidjjsjsyazmadın da bir şeyler geldi aklıma ama
yok be aga test e de gittim sağ kulağım soldaki gibi duymuyor ama fazla bi sorunda yok yanikulaklık da sıkıntılı olabilir hemen kulağa suç atma da
Dostum onun bir sürü nedeni var bazıları organ dolayı yani sağlık nedeniyle olduğu olabiliyor o yüzden kişiye göre tedavi oluyor. Onun için kbb ye gitmiş miydin ?aga şu tinnitusu nası çözecez ya onu da bi anlatsana 6 aydır kesilmiyor