Işkur konusunda yardım

Reaksiyon skoru
65
maliye bölümü bitirdim 2 yıllık açıktan 4 yapcam ve iş yerine girdim bana asgari ücret altı para veriyolar işkurdan kayıt açtır dedi sigorta yapalım açtırdım ilk sigortamı bugün yaptılar daha işi öğreniyorum ve işkurda olunca ayrıyaten fazla para mı verecekler ben anlamadım olayı ve nelerden yararlanabiliyor mu ilk sigortam diye

Trds işverenin işçi hayrına bişey yaptığı nerede görülmüş. İşkura kayıt olmanı istiyosa büyük ihtimalle vergi indirimi flaan alıyolardır işçi başına

maliye bölümü bitirdim 2 yıllık açıktan 4 yapcam ve iş yerine girdim bana asgari ücret altı para veriyolar işkurdan kayıt açtır dedi sigorta yapalım açtırdım ilk sigortamı bugün yaptılar daha işi öğreniyorum ve işkurda olunca ayrıyaten fazla para mı verecekler ben anlamadım olayı ve nelerden yararlanabiliyor mu ilk sigortam diye

Senden yana maliyeti azaldığı için İŞKUR'a kayıt yapmanı istiyor.

yani bana bi katkısı oluyo mu bana ek para vs veriliyor mu yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim pek bilgim yokta

bi ara asgari ücreti tamamlıyor demişti biri ordan aklımda o yüzden merak ediyorum

yani bana bi katkısı oluyo mu bana ek para vs veriliyor mu yoksa

benim pek bilgim yokta

bi ara asgari ücreti tamamlıyor demişti biri ordan aklımda o yüzden merak ediyorum

Tamamen işverenin isteğine kalmış bir durum. Yani senden yana maliyet azaldığı için çok az miktarını maaşına yansıtabilir. Asgari ücret altı maaş verebilecek kadar gamsız bir yer böyle bir şey yapar mı ayrı konu.

Tamamen işverenin isteğine kalmış bir durum. Yani senden yana maliyet azaldığı için çok az miktarını maaşına yansıtabilir. Asgari ücret altı maaş verebilecek kadar gamsız bir yer böyle bir şey yapar mı ayrı konu.
hocam yeniyim diye pek ses etmiyorum tecrübesiz kimsede almıyor arada kalıyoruz bizde

hayata yeni atıldık

hocam yeniyim diye pek ses etmiyorum tecrübesiz kimsede almıyor arada kalıyoruz bizde

hayata yeni atıldık

Şimdi şöyle bir durum var. Asgari ücret denilen ücret işi bil ya da bilme verilmesi gereken ücret. Vahim olanı, herifler bunu İŞKUR'un bilgisi dahilinde bile yapabiliyorlar.

İŞKUR sana işçi ücreti verecek, çalışacağın şirket onun üzerini tamamlayacak. Bu 6 ay boyunca devam edecek. Büyük ihtimalle 6 aydan sonra tam maaş vermemek için seni işten çıkaracaklar.

Ama İŞKUR'da kaydının olması iyi bir şey. İş başvurularını oradan yapabilirsin.

İŞKUR sana işçi ücreti verecek, çalışacağın şirket onun üzerini tamamlayacak. Bu 6 ay boyunca devam edecek. Büyük ihtimalle 6 aydan sonra tam maaş vermemek için seni işten çıkaracaklar.

benden herhangi bir IBAN vs almadılar muhasebecide çalışıyorum durumum ne olucak o zaman bana hala asgari ücret altı mı vercekler işkur tamamlasa bile

işkur İlci ücretini bana mı karşıyamı vericek

benden herhangi bir IBAN vs almadılar muhasebecide çalışıyorum durumum ne olucak o zaman bana hala asgari ücret altı mı vercekler işkur tamamlasa bile

işkur İlci ücretini bana mı karşıyamı vericek

İŞKUR belirli bir ücret veriyor. Onu sana değil firmaya veriyor, firma da üzerini ne kadar tamamlarsa tamamlıyor. Sen işi öğrenen stajyer gibi oluyorsun bir nevi. Yarın İŞKUR'a gidip ya da arayıp daha ayrıntılı ve sağlıklı bilgi alabilirsin.

işkura gitmem sadece merak ettim gene asgari ücret altı alcakmoşım onu anladım

Geri