Neler Yeni

İslam dinine küçük yaşta nefret öğretiliyor

Doğuhan

80+ Silver
Bu arada bu olayı savunanların olduğunu gördükçe evrime daha çok inanmaya başladım bunu savunan ancak maymunla benzer bir beyine sahip olabilir

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu ne lan ashygudhkasygdıasd

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
bU YasHTaKİ bi ChoCuq iRaDİ kAraR vEreMeSs bU bAsKHıDır
He anam he!
Kemalizm ideolojisinin çocuklara verilme şekline bakın bu ne ya? Biri bana bunu açıklasın.
Alıntıyı görüntüle

Sonra bu ne? Tersi olsa sosyal medya ayağa kalkmıştı. çOcuğlara dİN mi zoRLuğyonuz? Benim dinime karşı çocuğumu niye kışkırtıyorsun? Bir de bu sadece bir örnek.
İnSAn HaqLari. Zort!

Atatürk'e secde değil o fotoğraf araştırsan iyi olurdu şehitleri temsil amaçlı yapılan bir şey neyse islamina devam dünyayı kurtaracak islam

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Aslında islamdan insanların soğuma sebebi küçük yaşta değil buyük yaşa oluyor, malum parti, malum cübbeli hocalar ve malum tarikatlar dini çıkar amaçlı kullandığından dolayı bu tamamen. Bu arada Caner şuanda yaptığın, yolda geçen 2 Alman kekosu gösterip " bütün Almanlar böyle" demek gibi bir şey.

TamerKs

80+ Silver
Tamer, Caner'e karşı "gereksiz" hoşgörünün nedeni nedir?
Sorun fotoğraf ve video üzerinden bir Atatürkçülüğe laf atması, tüm Atatürkçüler bu eklerdeki davranışları yapıyor gibi davranması.
Atatürkçülüğe laf attığı yok, fotoğraf ve videodaki davranışlar oldukça yanlış. Hangi yöne itiraz ediyorsun?
hemen ön yargılı olmayalım, ilk ne demek istediğini anla
Büyük ihtimalle. İnsanlarda ateizm ismine benzerliğinden dolayı kemalizm terimine gereksiz bir öfke ve ön yargı var.

Alfha13

80+ Silver
Aslında islamdan insanların soğuma sebebi küçük yaşta değil buyük yaşa oluyor, malum parti, malum cübbeli hocalar ve malum tarikatlar dini çıkar amaçlı kullandığından dolayı bu tamamen.
Belki alakasız olabilir ama yanlış Müslümanlar yüzünden dinden soğuyan var, yanlış Atatürkçüler yüzünden de ülkesinden soğuyan var mı acaba? Başka insanların bir alakası yok bence.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,711
İsim
Taha yücel
olay ne tam anlamadım ama birinci fotoğraftaki şey bence çok saçma Atatürkü severim zaten bu olayın atatürkle alakası yokta öyle eğilmeleri hiç hoş değil atatürkte bir insandı tapıyor gibi bir görüntü olumuş gibi geldi ben düşüncem kemalizm bir din değil diye biliyorum atatürke sevgimizi vatanımıza sahip çıkarak yapabiliriz bence

3 yaşındaki çocuğa İslam öğretilmelidir.
Lakin sadece doğruluk, dürüstlük vb. yanları. Kısacası iyi bir insan olma yanı öğretilmeli.

Kemalizm ile din alakasını sadece basit bir öğretmene/gösteriye bakarak çözmeniz ayrı komik :S
burda arkadaşın dediği gibi 3 yaşındaki çocuğa doğruluk dürüstlük yanları anlatılmalı
çocukların kafası çok karşılabilir bence bize bir hoca anlatmış konu neydi hatırlamıyorumda 3 yaşındaki çocuğa allah kimdir deseniz çocuk yaratıcı kavramını bilmediği için somut bir delil arar insanı örnek verir mesela konuyla alakasız heralde jdfohndh saçmalamaya başladım içe

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
average akp enjoyer iq seviyesi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bU YasHTaKİ bi ChoCuq iRaDİ kAraR vEreMeSs bU bAsKHıDır
He anam he!
Kemalizm ideolojisinin çocuklara verilme şekline bakın bu ne ya? Biri bana bunu açıklasın.
Alıntıyı görüntüle

Sonra bu ne? Tersi olsa sosyal medya ayağa kalkmıştı. çOcuğlara dİN mi zoRLuğyonuz?
Benim dinime karşı çocuğumu niye kışkırtıyorsun? Bir de bu sadece bir örnek.
İnSAn HaqLari. Zort!
Dalga mı geçiyorsun cnm

Top Bottom