Kainati yaratan Allah'ı sevmeyip saygı duymayanlar var. Sevgi zorunlu değil ama saygı sorunlu.Böyle diyenlerin hepsi böyle atatürke tapmıyor onu seviyorlar sadece o kadar bu ülkede herkes müslüman olmak zorunda değil ama herkes atatürkü sevmek saygı duymak zorunda
Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir.
Büyük ihtimalle. İnsanlarda ateizm ismine benzerliğinden dolayı kemalizm terimine gereksiz bir öfke ve ön yargı var.
Sevgi ve saygı genel olarak ard arda kullanıldığından yanlış yazmışım özür dielrimHerkese saygı duymak zorunludur ama sevgi zorunlu değildir, sevgi kişiseldir.
Atatürk'e secde değil o fotoğraf araştırsan iyi olurdu şehitleri temsil amaçlı yapılan bir şey neyse islamina devam dünyayı kurtaracak islambU YasHTaKİ bi ChoCuq iRaDİ kAraR vEreMeSs bU bAsKHıDır
He anam he!
Kemalizm ideolojisinin çocuklara verilme şekline bakın bu ne ya? Biri bana bunu açıklasın.
Alıntıyı görüntüle
Sonra bu ne? Tersi olsa sosyal medya ayağa kalkmıştı. çOcuğlara dİN mi zoRLuğyonuz? Benim dinime karşı çocuğumu niye kışkırtıyorsun? Bir de bu sadece bir örnek.
İnSAn HaqLari. Zort!
Atatürkçülüğe laf attığı yok, fotoğraf ve videodaki davranışlar oldukça yanlış. Hangi yöne itiraz ediyorsun?Tamer, Caner'e karşı "gereksiz" hoşgörünün nedeni nedir?
Sorun fotoğraf ve video üzerinden bir Atatürkçülüğe laf atması, tüm Atatürkçüler bu eklerdeki davranışları yapıyor gibi davranması.
Büyük ihtimalle. İnsanlarda ateizm ismine benzerliğinden dolayı kemalizm terimine gereksiz bir öfke ve ön yargı var.
Belki alakasız olabilir ama yanlış Müslümanlar yüzünden dinden soğuyan var, yanlış Atatürkçüler yüzünden de ülkesinden soğuyan var mı acaba? Başka insanların bir alakası yok bence.Aslında islamdan insanların soğuma sebebi küçük yaşta değil buyük yaşa oluyor, malum parti, malum cübbeli hocalar ve malum tarikatlar dini çıkar amaçlı kullandığından dolayı bu tamamen.
burda arkadaşın dediği gibi 3 yaşındaki çocuğa doğruluk dürüstlük yanları anlatılmalı3 yaşındaki çocuğa İslam öğretilmelidir.
Lakin sadece doğruluk, dürüstlük vb. yanları. Kısacası iyi bir insan olma yanı öğretilmeli.
Kemalizm ile din alakasını sadece basit bir öğretmene/gösteriye bakarak çözmeniz ayrı komik :S
knk sana kötü bi haberim varKainati yaratan Allah'ı sevmeyip saygı duymayanlar var. Sevgi zorunlu değil ama saygı sorunlu.
Dalga mı geçiyorsun cnmbU YasHTaKİ bi ChoCuq iRaDİ kAraR vEreMeSs bU bAsKHıDır
He anam he!
Kemalizm ideolojisinin çocuklara verilme şekline bakın bu ne ya? Biri bana bunu açıklasın.
Alıntıyı görüntüle
Sonra bu ne? Tersi olsa sosyal medya ayağa kalkmıştı. çOcuğlara dİN mi zoRLuğyonuz?
Benim dinime karşı çocuğumu niye kışkırtıyorsun? Bir de bu sadece bir örnek.
İnSAn HaqLari. Zort!