Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Alır.Ne alaka olm boş gayetde doğru 1.0125v ne işlemci alamaz voltajı çekirdeklere
Alır.Ne alaka olm boş gayetde doğru 1.0125v ne işlemci alamaz voltajı çekirdeklere
galiba baştaki 0 ı görmüyon neyse bugün belki arkadaşla denicez baklaım alabilecekmi çekirdeklerAlır.
4ghz diyoruz.galiba baştaki 0 ı görmüyon neyse bugün belki arkadaşla denicez baklaım alabilecekmi çekirdekler
Adamda silikon iyi. Başta 0 yok 1 var. 1.0XXX. Zaten beraber yaptık onunla UV yi. Hiçbir sıkıntı yok 6 çekirdeğin 6 sıda sorunsuz tam kullanılıyor.galiba baştaki 0 ı görmüyon neyse bugün belki arkadaşla denicez baklaım alabilecekmi çekirdekler
iyide occt testte denemişiniz prime95 testte denenmesi gerek diye düşünüyorum byle işlerin daha sağlıklı sonuç verirAdamda silikon iyi. Başta 0 yok 1 var. 1.0XXX. Zaten beraber yaptık onunla UV yi. Hiçbir sıkıntı yok 6 çekirdeğin 6 sıda sorunsuz tam kullanılıyor.
p95 daha net olur. Ben Ryzen 5 2600 ile 0,9875v ayarında 3.5 GHz kullanıyordum. 3.7 için 1.075V veriyodum. Ama bendeki zen+ işte bu zen2iyide occt testte denemişiniz prime95 testte denenmesi gerek diye düşünüyorum byle işlerin daha sağlıklı sonuç verir
evet bende öyle düşünüyorump95 daha net olur. Ben Ryzen 5 2600 ile 0,9875v ayarında 3.5 GHz kullanıyordum. 3.7 için 1.075V veriyodum. Ama bendeki zen+ işte bu zen2
Onlardada denedik zaten.iyide occt testte denemişiniz prime95 testte denenmesi gerek diye düşünüyorum byle işlerin daha sağlıklı sonuç verir
kaç dk yaptınızOnlardada denedik zaten.
15dk yapmıştı galiba tam hatirlamıyorum. Olmazsa deneriz.kaç dk yaptınız
prime95 testin en fazla 5dk yapılması gerekiyor diye biliyorum ben voltaj ayarı yaparken 3dk yapmıştık hatta forumla siz peki hangi testini yaptınız prime95testin15dk yapmıştı galiba tam hatirlamıyorum. Olmazsa deneriz.
Ağam hatırlamıyorum . Aida64 bile olabilir emin değilim. Olmazsa deneriz zaten.prime95 testin en fazla 5dk yapılması gerekiyor diye biliyorum ben voltaj ayarı yaparken 3dk yapmıştık hatta forumla siz peki hangi testini yaptınız prime95testin
bugün deneriz arkadaşın işlemcisi tam güçle çalışsın belkide kim bilir 1.0125 yeterli gelebilir bakarızAğam hatırlamıyorum . Aida64 bile olabilir emin değilim. Olmazsa deneriz zaten.