Islemci 4ghz 1.0125 v verdim

Adamda silikon iyi. Başta 0 yok 1 var. 1.0XXX. Zaten beraber yaptık onunla UV yi. Hiçbir sıkıntı yok 6 çekirdeğin 6 sıda sorunsuz tam kullanılıyor.
iyide occt testte denemişiniz prime95 testte denenmesi gerek diye düşünüyorum byle işlerin daha sağlıklı sonuç verir

iyide occt testte denemişiniz prime95 testte denenmesi gerek diye düşünüyorum byle işlerin daha sağlıklı sonuç verir
p95 daha net olur. Ben Ryzen 5 2600 ile 0,9875v ayarında 3.5 GHz kullanıyordum. 3.7 için 1.075V veriyodum. Ama bendeki zen+ işte bu zen2

15dk yapmıştı galiba tam hatirlamıyorum. Olmazsa deneriz.
prime95 testin en fazla 5dk yapılması gerekiyor diye biliyorum ben voltaj ayarı yaparken 3dk yapmıştık hatta forumla siz peki hangi testini yaptınız prime95testin

prime95 testin en fazla 5dk yapılması gerekiyor diye biliyorum ben voltaj ayarı yaparken 3dk yapmıştık hatta forumla siz peki hangi testini yaptınız prime95testin
Ağam hatırlamıyorum :D. Aida64 bile olabilir emin değilim. Olmazsa deneriz zaten.

Ağam hatırlamıyorum :D. Aida64 bile olabilir emin değilim. Olmazsa deneriz zaten.
bugün deneriz arkadaşın işlemcisi tam güçle çalışsın belkide kim bilir 1.0125 yeterli gelebilir bakarız :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri