T.P.G.
80+ Titanium
Olmazsa 1.0150 veririz bakalımbugün deneriz arkadaşın işlemcisi tam güçle çalışsın belkide kim bilir 1.0125 yeterli gelebilir bakarız
Olmazsa 1.0150 veririz bakalımbugün deneriz arkadaşın işlemcisi tam güçle çalışsın belkide kim bilir 1.0125 yeterli gelebilir bakarız
1.125 olmasın2 saatlik test yapiyorum 20 dk kaldi 1 saniyeligine 1 cekirdek 99 oldu geri cikti
Soeun teskil eder mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Furkan Aslan
@kandes22
Olmasın bence1.125 olmasın
biosa bu ayarı geçirince teste soktum mavi ekran verdi saçma şekilde neyse 1.1 voltaj verip geçtim çünkü 1,08 falanda biosa girince çekirdeklerin birisi %100 de değil o yüzden 1.1 v verdim bisoa şuan bi test yapcıam sonra dewam ederim kullanmayaAdamda silikon iyi. Başta 0 yok 1 var. 1.0XXX. Zaten beraber yaptık onunla UV yi. Hiçbir sıkıntı yok 6 çekirdeğin 6 sıda sorunsuz tam kullanılıyor.
Aynen. İyi olur, zaten demiştim bu biraz az diye . 1.1V ile 4.0GHz tutar herhaldebiosa bu ayarı geçirince teste soktum mavi ekran verdi saçma şekilde neyse 1.1 voltaj verip geçtim çünkü 1,08 falanda biosa girince çekirdeklerin birisi %100 de değil o yüzden 1.1 v verdim bisoa şuan bi test yapcıam sonra dewam ederim kullanmaya
prime95 de kaç dk tutayımAynen. İyi olur, zaten demiştim bu biraz az diye . 1.1V ile 4.0GHz tutar herhalde
3 4DK yeterprime95 de kaç dk tutayım
değil baya1.125 olmasın
O FX bu Ryzengözünü seveyim fx 6100 ün 1,45 v ile 4.5 ghz cayır cayır banamısın demedi 9 sene çalıştı
niye prime95 de çok tutmuyoruz3 4DK yeter
değil baya
O FX bu Ryzen
2 saatlik test flaan diyodunniye prime95 de çok tutmuyoruz
Yiyorsa tut . P95 için mi dedim la? olabilir aga bende kafa biraz gidik. P95 için 5dk yeterli ama OCCT, FurMark için falan demişimdirniye prime95 de çok tutmuyoruz
2 saatlik test flaan diyodun
evet de prime 95 de 5 dk bulabiliyosa occt de niye 2 saat beklettin XDYiyorsa tut . P95 için mi dedim la? olabilir aga bende kafa biraz gidik. P95 için 5dk yeterli ama OCCT, FurMark için falan demişimdir
P95 için 30dk bile okay. 15DK ya da 5DK falan yeterli. Hele hele Small olansa 5dk dursunniye prime95 de çok tutmuyoruz
2 saatlik test flaan diyodun
Uzun sürede ne olacak diyeevet de prime 95 de 5 dk bulabiliyosa occt de niye 2 saat beklettin XD
kanka seni @RevDeisDou ya veya @crazyreign a paslıyorum işim var çünkü şu anevet de prime 95 de 5 dk bulabiliyosa occt de niye 2 saat beklettin XD
Ben 1 saat tutmuştum p95 small' da. Fantezi.P95 için 30dk bile okay. 15DK ya da 5DK falan yeterli. Hele hele Small olansa 5dk dursun
Uzun sürede ne olacak diye
İstersen DC gel daha kolay olur iletişim Furkan Aslan#6347
kanka seni @RevDeisDou ya veya @crazyreign a paslıyorum işim var çünkü şu an