Islemci 4ghz 1.0125 v verdim

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
2 saatlik test yapiyorum 20 dk kaldi 1 saniyeligine 1 cekirdek 99 oldu geri cikti
Soeun teskil eder mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Furkan Aslan
@kandes22

hocam işlemciyi güneş enerjisiyle çalıştırmaya mı alıştırıyorsunuz?

1.2V 4 ghz yüke sokunca gg oldu benim işlemci

Edit: Lan bir şey olmadı işlemciye sadece mavi ekran yedim ama şuan yine 1.2V 4 GHz yükte sıkıntı yok gibi. BAŞARDIM GALİBA

Son düzenleme:
Denedim de sence 1.0125 calisan islemci 1.1 calismaz mi xd

Kanka tamam anladim 2019 silikon var sende
kankam çalışırda o voltaj anca 1 çekirdeğe falan yeter işlemci 6 çekirdek

işlemciye yazık ediosun sen sadece voltaj kaçta çalışır diye bakmışsının yazık lur işlemcine hiç performans alamassın

istersen ayarları yapalım benimde böyleydi bende bilmiyordum sonra başkaları öğretti benimde çok düşükte çalışabiliodu

istersen yaz bana müsait olunca yaparız

4.2 GHZ 1.1V denedin mi?
hocam işlemciyi güneş enerjisiyle çalıştırmaya mı alıştırıyorsunuz?
Bu arada daha inebilirdim yani belki voltaji dusursem yine calisicak ben indirmedim yuk altinda 65 derece

işlemciye yazık ediosun sen sadece voltaj kaçta çalışır diye bakmışsının yazık lur işlemcine hiç performans alamassın

istersen ayarları yapalım benimde böyleydi bende bilmiyordum sonra başkaları öğretti benimde çok düşükte çalışabiliodu

Ustam 72 hz monitorum var zaten kac fps alsam yinede 72 goruyom yani pek yazik etiyorum yaptigim kotumu ki 4ghz de kullaniyorum iste voltajda dusuyo

kankam çalışırda o voltaj anca 1 çekirdeğe falan yeter işlemci 6 çekirdek
Bütün cekirdeklerim %100 calisiyo testde 🤔bu konu hakkinda @Furkan Aslan @crazyreign @Fiery Siz ne dusunuyosunuz

Son düzenleme:
Bu arada daha inebilirdim yani belki voltaji dusursem yine calisicak ben indirmedim yuk altinda 65 derece

Ustam 72 hz monitorum var zaten kac fps alsam yinede 72 goruyom yani pek yazik etiyorum yaptigim kotumu ki 4ghz de kullaniyorum iste voltajda dusuyo

Bütün cekirdeklerim %100 calisiyo testde 🤔bu konu hakkinda @Furkan Aslan @crazyreign @Fiery Siz ne dusunuyosunuz
Bir şey olmaz. Oyunda dene bakalım neler olacak. Olmazsa voltaj vermemiz gerekebilir.

4.1 veya 4.2Ghz 1.1V dene. O zaman bakarız 2020 mi değil mi.

Boş yapma time.

Geri