T.P.G.
80+ Titanium
o senin işlerin zaten. neyse ben çıkacam 2 3 saat falan sen bakarsın konuyaBen 1 saat tutmuştum p95 small' da. Fantezi.
o senin işlerin zaten. neyse ben çıkacam 2 3 saat falan sen bakarsın konuyaBen 1 saat tutmuştum p95 small' da. Fantezi.
@crazyreign beni sevmiyor yazmıyo bana hiç emmioğliP95 için 30dk bile okay. 15DK ya da 5DK falan yeterli. Hele hele Small olansa 5dk dursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun sürede ne olacak diye
İstersen DC gel daha kolay olur iletişim Furkan Aslan#6347
kanka seni @RevDeisDou ya veya @crazyreign a paslıyorum işim var çünkü şu an
Görkem yazar sıkıntı yok. DC gel istersen ben çıkmadan hemen halledelim@crazyreign beni sevmiyor yazmıyo bana hiç emmioğli
smafft 5 dk test ettim hiç bi sıkıntı yok 100 de 100 çekirdeklerGörkem yazar sıkıntı yok. DC gel istersen ben çıkmadan hemen halledelim
Furkan Aslan#6347
güzeel. şimdi geldik asıl olaya. 2-3 saat valo, cs, PUBG artık her neyse oyna bakalım ne olacaksmafft 5 dk test ettim hiç bi sıkıntı yok 100 de 100 çekirdekler
hatta 10dk tuttunsmafft 5 dk test ettim hiç bi sıkıntı yok 100 de 100 çekirdekler
tamam kapanırsa ??güzeel. şimdi geldik asıl olaya. 2-3 saat valo, cs, PUBG artık her neyse oyna bakalım ne olacak
Kapanırsa voltaj verhatta 10dk tuttun
tamam kapanırsa ??
bu arada bende 1.2V ile 4 GHz başardım herhalde işlemci 12 dakikadır OCCT testindegüzeel. şimdi geldik asıl olaya. 2-3 saat valo, cs, PUBG artık her neyse oyna bakalım ne olacak
kapanırsa ona voltaj yedirmesi lazım varlık görsün birazKapanırsa voltaj ver![]()
4.0 kalsınbu arada bende 1.2V ile 4 GHz başardım herhalde işlemci 12 dakikadır OCCT testinde
Eğer sıkıntısız çıkarsa 40.25 deneyecem
kapanırsa ona voltaj yedirmesi lazım varlık görsün biraz![]()
Yok yook karşısına 2020 model 3600 çıkartıp ıkındırarak çalıştıracağım4.0 kalsın
birader ayıp olmuyomuYok yook karşısına 2020 model 3600 çıkartıp ıkındırarak çalıştıracağım
Şaka bir yana bencede kalsın gerek yok fazlasına