Islemci 4ghz 1.0125 v verdim

gözünü seveyim fx 6100 ün :D 1,45 v ile 4.5 ghz cayır cayır banamısın demedi 9 sene çalıştı

Adamda silikon iyi. Başta 0 yok 1 var. 1.0XXX. Zaten beraber yaptık onunla UV yi. Hiçbir sıkıntı yok 6 çekirdeğin 6 sıda sorunsuz tam kullanılıyor.
biosa bu ayarı geçirince teste soktum mavi ekran verdi saçma şekilde neyse 1.1 voltaj verip geçtim çünkü 1,08 falanda biosa girince çekirdeklerin birisi %100 de değil o yüzden 1.1 v verdim bisoa şuan bi test yapcıam sonra dewam ederim kullanmaya

biosa bu ayarı geçirince teste soktum mavi ekran verdi saçma şekilde neyse 1.1 voltaj verip geçtim çünkü 1,08 falanda biosa girince çekirdeklerin birisi %100 de değil o yüzden 1.1 v verdim bisoa şuan bi test yapcıam sonra dewam ederim kullanmaya
Aynen. İyi olur, zaten demiştim bu biraz az diye :D. 1.1V ile 4.0GHz tutar herhalde

niye prime95 de çok tutmuyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 saatlik test flaan diyodun
Yiyorsa tut :D. P95 için mi dedim la? olabilir aga bende kafa biraz gidik. P95 için 5dk yeterli ama OCCT, FurMark için falan demişimdir

Yiyorsa tut :D. P95 için mi dedim la? olabilir aga bende kafa biraz gidik. P95 için 5dk yeterli ama OCCT, FurMark için falan demişimdir
evet de prime 95 de 5 dk bulabiliyosa occt de niye 2 saat beklettin XD

niye prime95 de çok tutmuyoruz

2 saatlik test flaan diyodun
P95 için 30dk bile okay. 15DK ya da 5DK falan yeterli. Hele hele Small olansa 5dk dursun

Uzun sürede ne olacak diye :ROFLMAO:

İstersen DC gel daha kolay olur iletişim Furkan Aslan#6347

kanka seni @RevDeisDou ya veya @crazyreign a paslıyorum işim var çünkü şu an

Son düzenleme:
P95 için 30dk bile okay. 15DK ya da 5DK falan yeterli. Hele hele Small olansa 5dk dursun

Uzun sürede ne olacak diye :ROFLMAO:

İstersen DC gel daha kolay olur iletişim Furkan Aslan#6347

kanka seni @RevDeisDou ya veya @crazyreign a paslıyorum işim var çünkü şu an
Ben 1 saat tutmuştum p95 small' da. Fantezi.

Geri