Modlu biosta yuklemesi gerek diye biliyorum.Anakartiniz 775 soket islemcileri destekliyor islemci ise xeon islemciler 771 soket olabilir yani islemcinizi modlamaniz lazim alicaniz yere sorun islemci modlu ise takip kullana bilirsin ama modsuz ise modlaman lazim bu video ile
Daha bunun gibi videolarada bakilabilir @RKamal
Evt onu soylemeyi unuttum tesekkurlerModlu biosta yuklemesi gerek diye biliyorum.
O işlemci 1366 soket uyumlu, takamassınız. LGA 775 soket anakartınız LGA771 soketli modlu xeon işlemci almanız ve ardından anakarta modlu bios yüklemeniz gerekir. Örnek olarak modlu Xeon x5460 alabilirsiniz.Selam.Ana kartım Gigabyte G4MT-S2 almak istediğim işlemce İntel Xeon E5540 sizce uyumlu mu? almak istiyorum yardım ederseniz mutlu olurum. Alıntıyı görüntüle
direk modsuz ala bileceğim en iyi işlemci hangisi anakartımauyumlu performans olarak bide ben Azerbaycanda yaşıyorum seçimlerde kısıtlıyım bi tıkO işlemci 1366 soket uyumlu, takamassınız. LGA 775 soket anakartınız LGA771 soketli modlu xeon işlemci almanız ve ardından anakarta modlu bios yüklemeniz gerekir. Örnek olarak modlu Xeon x5460 alabilirsiniz.
Core 2 Quad Q9550 Bende var bu işlemci, tavsiye ederim. İnternette 300TL civarına satılıyor.direk modsuz ala bileceğim en iyi işlemci hangisi anakartımauyumlu performans olarak
araştırıcam bilgiler için teşekkürler herkeseCore 2 Quad Q9550 Bende var bu işlemci, tavsiye ederim. İnternette 300TL civarına satılıyor.
o işlemciden kalmamış araştırdım başka öneriniz varmı modlama olayı pek içime sinmedi o yüzden soruyorumCore 2 Quad Q9550 Bende var bu işlemci, tavsiye ederim. İnternette 300TL civarına satılıyor.
Edit: Q9650'de olabilir.
Hayır var:o işlemciden kalmamış araştırdım başka öneriniz varmı modlama olayı pek içime sinmedi o yüzden soruyorum
Ben Azerbaycanda yaşıyorum o yüzden bulmak bi tık zorHayır var:
![]()
Intel Core 2 Quad Q9550 İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Intel Core 2 Quad Q9550 İşlemci en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Intel Core 2 Quad Q9550 İşlemci incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Azerbaycan'da yaşadığınız için bir öneri yapamayacağım çünkü ben zaten öneri yaptım. Orada ki fiyatları nereden alındığını falan hiç bilmiyorum.Ben Azerbaycanda yaşıyorum o yüzden bulmak bi tık zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben valorant oynamak için araştırıyodum ama vaz geçicem galiba biraz zor uğraşması sen ne önerirsin ustaCore 2 Quad Q9550 Bende var bu işlemci, tavsiye ederim. İnternette 300TL civarına satılıyor.
Edit: Q9650'de olabilir
az param var biriktirdim işlemci ekran kartı alıcam para değilde model bulamıyorum en iyisi elimdekini satıp yenisini almakAzerbaycan'da yaşadığınız için bir öneri yapamayacağım çünkü ben zaten öneri yaptım. Orada ki fiyatları nereden alındığını falan hiç bilmiyorum.