Yardım işlemci alıcam eski model yardım

RKamal

80+
Reaksiyon skoru
4
Selam.Ana kartım Gigabyte G4MT-S2 almak istediğim işlemce İntel Xeon E5540 sizce uyumlu mu? almak istiyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
1620544562412.png

Anakartiniz 775 soket islemcileri destekliyor islemci ise xeon islemciler 771 soket olabilir yani islemcinizi modlamaniz lazim alicaniz yere sorun islemci modlu ise takip kullana bilirsin ama modsuz ise modlaman lazim bu video ile
Daha bunun gibi videolarada bakilabilir @RKamal

Anakartiniz 775 soket islemcileri destekliyor islemci ise xeon islemciler 771 soket olabilir yani islemcinizi modlamaniz lazim alicaniz yere sorun islemci modlu ise takip kullana bilirsin ama modsuz ise modlaman lazim bu video ile
Daha bunun gibi videolarada bakilabilir @RKamal
Modlu biosta yuklemesi gerek diye biliyorum.

Selam.Ana kartım Gigabyte G4MT-S2 almak istediğim işlemce İntel Xeon E5540 sizce uyumlu mu? almak istiyorum yardım ederseniz mutlu olurum. Alıntıyı görüntüle
O işlemci 1366 soket uyumlu, takamassınız. LGA 775 soket anakartınız LGA771 soketli modlu xeon işlemci almanız ve ardından anakarta modlu bios yüklemeniz gerekir. Örnek olarak modlu Xeon x5460 alabilirsiniz.

O işlemci 1366 soket uyumlu, takamassınız. LGA 775 soket anakartınız LGA771 soketli modlu xeon işlemci almanız ve ardından anakarta modlu bios yüklemeniz gerekir. Örnek olarak modlu Xeon x5460 alabilirsiniz.
direk modsuz ala bileceğim en iyi işlemci hangisi anakartımauyumlu performans olarak bide ben Azerbaycanda yaşıyorum seçimlerde kısıtlıyım bi tık

Core 2 Quad Q9550 Bende var bu işlemci, tavsiye ederim. İnternette 300TL civarına satılıyor.
araştırıcam bilgiler için teşekkürler herkese
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Core 2 Quad Q9550 Bende var bu işlemci, tavsiye ederim. İnternette 300TL civarına satılıyor.
Edit: Q9650'de olabilir.
o işlemciden kalmamış araştırdım başka öneriniz varmı modlama olayı pek içime sinmedi o yüzden soruyorum

Son düzenleme:
o işlemciden kalmamış araştırdım başka öneriniz varmı modlama olayı pek içime sinmedi o yüzden soruyorum
Hayır var:

Son düzenleme:
Ben Azerbaycanda yaşıyorum o yüzden bulmak bi tık zor
Azerbaycan'da yaşadığınız için bir öneri yapamayacağım çünkü ben zaten öneri yaptım. Orada ki fiyatları nereden alındığını falan hiç bilmiyorum.

Edit: Q9650'de olabilir
ben valorant oynamak için araştırıyodum ama vaz geçicem galiba biraz zor uğraşması sen ne önerirsin usta

Azerbaycan'da yaşadığınız için bir öneri yapamayacağım çünkü ben zaten öneri yaptım. Orada ki fiyatları nereden alındığını falan hiç bilmiyorum.
az param var biriktirdim işlemci ekran kartı alıcam para değilde model bulamıyorum en iyisi elimdekini satıp yenisini almak

Geri