Şuan normal. PC açtıktan 5dk sonra düzeldi. Acaba yeni açılınca böylemi oluyor.Aynı işlemci bende de var, çoğu kişide böyle diye biliyorum
Aynı işlemci bende de var, çoğu kişide böyle diye biliyorum
Sürekli pcyi ilk başta açınca oluyor. Normal olduğunu düşünüyorum ama sormak istedim.bende de yüksek Ghz de çalışıyor, açtığınız konuyu önceden bende açmıştım. Pek fazla anormallik yok gibi, çoğu kişide aynı diye biliyorum
O Sırada sabit 4.2 ghz ile çalışan emektar 3100Şuan normal. PC açtıktan 5dk sonra düzeldi. Acaba yeni açılınca böylemi oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.5Ghz nin altına düşmeye başladı.
Oc yapmadım. Gerksiz bir şey de açık değil gereksiz programda yok. İlk açıldığında oluyor glb.OC Yapmış olabilirmisin acaba veya Görev yöneticisinde Başlangıç sekmesinden arka planda çalışan gereksiz şeyleri kapatmamış olabilirmisin acaba görev yöneticisi başlangıç seçeneğine grip windows kendi yazılımları hariç Windows defender ve kullanıyorsan Anti virüs yaılımı gibi vs. hariç geri kalanını devre dışı bırak ve tekrar başlat pc'yi sonra tekrar değerleri kontrol et
Aslında benimkide 3,80-4Ghz. çalışıyor ama sorun şuki O İşlemci o kadar güçlü bir işlemci değil yani o işlemci max 4.2Ghz. çalışıyor ama benimki 4.5Ghz. Kadar çıka biliyor ve buna rağmen daha düşükte çalışıyor ve Ani düşüş yaşıyormuş bildiğim kadarıyla normalde öyle bir şey olmaması gerekiyorbende de yüksek Ghz de çalışıyor, açtığınız konuyu önceden bende açmıştım. Pek fazla anormallik yok gibi, çoğu kişide aynı diye biliyorum
Knk gereksizden kastım o anda kullanmadığın programlar mesela DC Yani ilk açtığın gibi dc kullnmıyosun heralde bu gibi şeylere gereksiz dedimOc yapmadım. Gerksiz bir şey de açık değil gereksiz programda yok. İlk açıldığında oluyor glb. Alıntıyı görüntüle
yok dediğini anladımda hiçbir gereksiz bir şey yoktu. Anlıkmış demkkiKnk gereksizden kastım o anda kullanmadığın programlar mesela DC Yani ilk açtığın gibi dc kullnmıyosun heralde bu gibi şeylere gereksiz dedim