Normal bence, arka da 5 sekme açık ve Teams açık ben de.böyle görünüyor herhangi bir şey çalışmıyor google chrome açık o kadar fazla mı sizce cs de maks 63 ü görüyor birde sağdaki pbo enhanc. diye bir şey var o ne oluyor çözemedim
hocam fanları nasıl ayarlıyoruz fan hızlarını
benim gpu niye bu kadar kötü 52 derece gösteriyor
Valla kral inan bende bilmiyorum ilk defa masaüstü kullanıyorum alalı 2 hafta oldu senin gpu modelin ne?hocam fanları nasıl ayarlıyoruz fan hızlarını
Mesaj otomatik birleştirildi:
zotac 4060 ti 16gbValla kral inan bende bilmiyorum ilk defa masaüstü kullanıyorum alalı 2 hafta oldu senin gpu modelin ne?
biostan bi ayar falan yaptın mı fanlar ile ilgili bi tam ekran ss atsana bir de fan expert'i atabilir misinValla kral inan bende bilmiyorum ilk defa masaüstü kullanıyorum alalı 2 hafta oldu senin gpu modelin ne?
yeni nesil kartlar belli bir dereceyi geçmeden fan açmıyor o yüzden 52 derece olabilir.hocam fanları nasıl ayarlıyoruz fan hızlarını
Otomatik olarak açmıyor istersen manuel olarak açabilirsinyeni nesil kartlar belli bir dereceyi geçmeden fan açmıyor o yüzden 52 derece olabilir.
nasıl ayarlayabilirim hocamyeni nesil kartlar belli bir dereceyi geçmeden fan açmıyor o yüzden 52 derece olabilir.
Otomatik olarak açmıyor istersen manuel olarak açabilirsin
nereden açacağım buradan açılıyor muyeni nesil kartlar belli bir dereceyi geçmeden fan açmıyor o yüzden 52 derece olabilir.
Otomatik olarak açmıyor istersen manuel olarak açabilirsin
Ekran kartı modeli ve kasanın hava akışı da etkiliyordur herhalde. Yok ayar yapmadım sadece RAM için expo açmıştım.zotac 4060 ti 16gb
biostan bi ayar falan yaptın mı fanlar ile ilgili bi tam ekran ss atsana bir de fan expert'i atabilir misin
Alıntıyı görüntüle
hocam senin power saving 30.8 w diyor dogru mu o bende 0.8 w yazıyorEkran kartı modeli ve kasanın hava akışı da etkiliyordur herhalde. Yok ayar yapmadım sadece RAM için expo açmıştım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Harbiden neden öyle acabahocam senin power saving 30.8 w diyor dogru mu o bende 0.8 w yazıyor
fan speed yazan yer hocam otomatik olarak şuan fanları açmamış büyük ihtimal 60 dereceden sonra otomatik açıyor.Fan speedi 50 ye çekersen yeternasıl ayarlayabilirim hocam
nereden açacağım buradan açılıyor mu
Alıntıyı görüntüle
nasıl çekicem hocamfan speed yazan yer hocam otomatik olarak şuan fanları açmamış büyük ihtimal 60 dereceden sonra otomatik açıyor.Fan speedi 50 ye çekersen yeter
valla ben de anlamadım benim ki niye 0.8 gösteriyorHarbiden neden öyle acaba
Kullanıcı sembolünü aktifleştir sonra fan speed yazan yerdeki mavi noktayı sağa doğru çeknasıl çekicem hocam
valla ben de anlamadım benim ki niye 0.8 gösteriyor