Neler Yeni

İşlemci çok fazla ısınıyor.

FaruG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
FaruG
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yüke sok dostum bak bakalim en fazla kac derece oluyor
Laptopta , İşlemcinin sadece %10-15'ini kullandığım halde işlemci 70-75 derecelere kadar çıkıyor. Biliyorum laptoplarda zaten genel olarak ısınma sorunu var ancak , işlemciyi zorlamadığım halde bu kadar ısınması fazla değil mi ? Bunun neden kaynaklandığını bilen var mı ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Termal macun kendimiz değiştirebiliyor muyuz ? Yoksa bir bilgisayarcıya götürmek zorunda mıyız ?
Kendin değişebilirsin, aslında çok zor bir şey değil basit hatta. Youtubeda binlerce video var bakabilirsin. Bilgisayarcıya vereceğin parayla çok daha kaliteli macun alıp kendin sürersin. Macun tamamen kurumuşsa 10 15 derece bile düşürenler var. Arctic MX-4 alabilirsin. Teknobiyotik üzerinden al ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendiniz de kolayca değiştirebilirsiniz. Fakat en az 15 - 20 derece gibi bir düşüş beklemeyin.
Aslında masaüstü olsa ve tamamen kurumuş olsa forumda böyle düşenler vardı, ama laptop ve kurudu mu bilmiyoruz :D Bence 8 derece falan düşer, ki çok iyi bir sonuç bence :D

FaruG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
FaruG

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Yüke sokamıyorum , laptop işlemci belli bir sıcaklığa geldiğinde kendini kapatıyor.
Eğer termal macunu kendin değiştiremessen güvenilir bir bilgisayarcıya götürürsen biraz fazla para verip yaptırabilirsin.
Sadece termal macunu kendin ver 1 TL'lik ucuz termal macun sürebiliyorlar bazıları...

Top Bottom