korkmazege
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Merhabalar geçenlerde i5 11400f ve GT1030 bir sistem topladım oyunlarda işlemci 100 derece görüyor ne yapabilirim?
geçen gün sistemi toplarken yeni sürmüştükDostum termal macun yenilersen sonuç 70-80 lere kadar düşebilir. Overclock yaıldımı işlemcine bu kadar ısınması iyi bişey değil
bide overclock yapılmadıgeçen gün sistemi toplarken yeni sürmüştük
Hocam işlemci soğutucuyu bir kontrol et bence.Merhabalar geçenlerde i5 11400f ve GT1030 bir sistem topladım oyunlarda işlemci 100 derece görüyor ne yapabilirim?Alıntıyı görüntüle
o da çalışıyor anlamadım neden boyle olduHocam işlemci soğutucuyu bir kontrol et bence.
Emin değilim bu işlemci ile ekran kartı darboğaz da yapmamalı ama öyle hissettim nedenseSanırım darboğaz oluyor işlemci görüntü kalitesini arttırır mısınız
bende anlamadım valla niye böyle olduEmin değilim bu işlemci ile ekran kartı darboğaz da yapmamalı ama öyle hissettim nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız kullanım yüzdesi baya düşük olmasına rağmen böyle hocam stok fanı mı çıkardınız termal macun mu sürmediniz nasıl olabiliyor böyle
Sistemi kullanmaya başladığınız gibi oluyor bu olay değil miHocam dediğim gibi en muhtemel senaryo fan tam takılı değildir.
ilk gün böyle değildi ikinci gün boyle oldu cuma günüHocam dediğim gibi en muhtemel senaryo fan tam takılı değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistemi kullanmaya başladığınız gibi oluyor bu olay değil mi
Hocam fanı kontrol ettiniz mi macunu değiştirdiğiniz gibi olduysa fan oturmamıştırilk gün böyle değildi ikinci gün boyle oldu cuma günü
bakarım bilgisayarı kapatınca sağolunHocam fanı kontrol ettiniz mi macunu değiştirdiğiniz gibi olduysa fan oturmamıştır