Merhaba Arkadaslar rx 6600 ekran kartı rayzen 5 3400g sistem topladım ve 1080p de %50 lik bir islemci darbogazı oluyor bagzı arkadaslarda 2k veya 4k ya alırsan çözünürlügü darbogaz geçer diyorlar ne dersiniz
sistemi yeni topladım yüksektme ikanım yokBu sistem 2k vb sistemi değil bu yüzden işlemcini yükseltmen lazım.
islemci eskiden vardıekran kartı alıp neden apu işlemci aldınız? o işlemci ile iyi performans alamazsınız. iade imkanınız varsa iade edin, yoksa geçmiş olsun.
anladım, dediğim gibi o işlemci ile iyi performans alamazsınız yükseltmeniz lazımislemci eskiden vardı
gta5 1080p ultra ayarlarda donmadan oynatsın yeter kankaanladım, dediğim gibi o işlemci ile iyi performans alamazsınız yükseltmeniz lazım
Bı sure böyle kullanabilirsin darboğazin sisteme bir zararı olmaz ama yakın zamanda imkanın olursa ryzen 5600e geçmeni öneririmMerhaba Arkadaslar rx 6600 ekran kartı Ryzen 5 3400g sistem topladım ve 1080p de %50 lik bir islemci darbogazı oluyor bagzı arkadaslarda 2k veya 4k ya alırsan çözünürlügü darbogaz geçer diyorlar ne dersiniz
Oynatır zatengta5 1080p ultra ayarlarda donmadan oynatsın yeter kanka
gta5 ultra ayarlarda donmadan oynatır dıyorlarBı sure böyle kullanabilirsin darboğazin sisteme bir zararı olmaz ama yakın zamanda imkanın olursa ryzen 5600e geçmeni öneririm
Kaç fps istediğinizi bilmiyorum ama free sycn veya fps kilidini açarsanız sistemde donma olmaz ama kaç fps e kilitlediğinizde önemli.gta5 1080p ultra ayarlarda donmadan oynatsın yeter kanka
oynatır zaten onda sorun yok fakat harici ekran kartı ile birlikte apu işlemci kullanmak mantıksız kalıyor, ilerleyen süreçte bütçenize uygun apu olmayan bir işlemci alırsanız performansınız çok daha iyi olurgta5 1080p ultra ayarlarda donmadan oynatsın yeter kanka
donmadan kanka 70 80 fpsKaç fps istediğinizi bilmiyorum ama free sycn veya fps kilidini açarsanız sistemde donma olmaz ama kaç fps e kilitlediğinizde önemli.
Rahat alırsan o fps yi birde fps kilidini açarsan (gta da varmı bilmiyorum) kasma falanda olmaz.donmadan kanka 70 80 fps