xdlips
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Özgür Divarcı
- Bütçe
- 10000
Merhaba, MSI B760M-P ddr4 anakarta i5 13600k taktım. Sistemimi formatlayıp windows 11 kurdum. Önceden de win11 vardı. Taktıktan sonra oyunları vs. kurdum. Örneğin valorant oynarken sürekli grafik sürücüsü hatası veriyor. Masaüstüne atıyor. Eski driverleri kurdum olmadı, en yenisini kurdum olmadı hiçbir şekilde düzelmedi. Ayrıca sadece Valorant'ta olmuyor. Örneğin bugün Rust oynarken oyun bir anda kendini kapattı, masaüstüne attı ve hiçbir hata vermedi. Ayrıca az önce valoranttayken bilgisayar bir anda kendini yeniden başlattı. Ayrıca sıcaklıklarada msi after burner ile oyun içerisinde baktım. 70 Dereceyi asla geçmedi.
Önceden kullandığım işlemci: i5 12400f
PSU: 750W
GPU: 3060Ti
Ram: 48GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcinin sol at kısmında bulunan üçgen ekte bulunan kırmızı bölüme denk geliyordu. İşlemciyi yanlış yönde takmış olmam gibi bir ihtimal varmı artık bunu bile düşünmeye başladımMerhaba, MSI B760M-P ddr4 anakarta i5 13600k taktım. Sistemimi formatlayıp windows 11 kurdum. Önceden de win11 vardı. Taktıktan sonra oyunları vs. kurdum. Örneğin valorant oynarken sürekli grafik sürücüsü hatası veriyor. Masaüstüne atıyor. Eski driverleri kurdum olmadı, en yenisini kurdum olmadı hiçbir şekilde düzelmedi. Ayrıca sadece Valorant'ta olmuyor. Örneğin bugün Rust oynarken oyun bir anda kendini kapattı, masaüstüne attı ve hiçbir hata vermedi. Ayrıca az önce valoranttayken bilgisayar bir anda kendini yeniden başlattı. Ayrıca sıcaklıklarada msi after burner ile oyun içerisinde baktım. 70 Dereceyi asla geçmedi.