İŞLEMCİ DEĞİŞTİM WİNDOWS GELMİYOR

xxreayz

80+
Reaksiyon skoru
0
İŞLEMCİ DEĞİŞTİM AMA WİNDOWS EKRANI GELMİYOR O YÜZDEN BİOSA GİRİP UPDATE YAPAMIYORUM ryzen 3 3100 den ryzen 5 5500e geçtim anakart msi a320m a pro

İŞLEMCİ DEĞİŞTİM AMA WİNDOWS EKRANI GELMİYOR O YÜZDEN BİOSA GİRİP UPDATE YAPAMIYORUM ryzen 3 3100 den ryzen 5 5500e geçtim anakart msi a320m a pro
eski işlemcini tak biosu en güncel sürüme güncelle sonra tekrar 5500'ü tak.

evet ekran geliyor ama windows gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa o şekilde mi yapmam gerekiyor
bios geliyorsa o şekil yapmana gerek yok fakat biosu güncellemek için windows ekranına gelmesi lazım yükleyeceksiniz çünkü :D o yüzden mecbur öyle yapın.

bios geliyorsa o şekil yapmana gerek yok fakat biosu güncellemek için windows ekranına gelmesi lazım yükleyeceksiniz çünkü :D o yüzden mecbur öyle yapın.
ama şöyle bir şey vardı eski işlemciyi bi kaç defa taktım gelmeyince ondada gelmedi 😂

Updatelik bi durum değil zaten öyle olsa görüntü hiç gelmez ezbere konuşuyorlar
ezbere konuşmuyoruz ihtimaller var , ssd görmüyor olabilir , format gerekiyor olabilir ve en yaygını bios update eğer sorun devam ederse bunları deneyeceğiz zaten.
ama şöyle bir şey vardı eski işlemciyi bi kaç defa taktım gelmeyince ondada gelmedi 😂
hocam ana kart ssdyi görüyor mu ? ona bi bakar mısınız.

ezbere konuşmuyoruz ihtimaller var , ssd görmüyor olabilir , format gerekiyor olabilir ve en yaygını bios update eğer sorun devam ederse bunları deneyeceğiz zaten.

evet görüyor eğer format işimize yararsa atabilirim

evet görüyor eğer format işimize yararsa atabilirim
diğer çözümleri denemeden direkt format atmayalım hocam gerek olmayabilir , işlemci değişiminden sonra bütün ayarlar sıfırlanır ramlerin expo veya xmp ise onları ayarla , boot menüsünde boot priority olması lazım ssdnin en üste olduğuna emin ol eğer başka depolamalar kullanıyorsan.

termal macunum bitti çünkü şehir merkezine uzaktayım format atmam işe yarar mı?

Geri