Neler Yeni

Yardım İşlemci değiştirince fps düşüşü !

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Hocam DerratiX arkadaş çözümü vermiş.

Önce Bios ayarlarını sıfırlamayı dene. Hiç uğraşmamak için Bios pilini çıkart. 1dk sonra tak.

Eğer sorun yine devam ederse Bios Update dene. Kesin çözüm olur.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Biosa reset atmayı deneyin.
Hocam DerratiX arkadaş çözümü vermiş.

Önce Bios ayarlarını sıfırlamayı dene. Hiç uğraşmamak için Bios pilini çıkart. 1dk sonra tak.

Eğer sorun yine devam ederse Bios Update dene. Kesin çözüm olur.

Sorun çözüldü teşekkür ederim ancak biosa girdiğimde DDR speed 2400 gözükmeye başladı.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Sorun çözüldü teşekkür ederim ancak biosa girdiğimde DDR speed 2400 gözükmeye başladı.
XMP'yi açın açık değilse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha doğrusu açıksa, kapatıp açın. ya da başka profiller deneyin. olmazsa manuel OC atarsınız. 3200 MHZ CL 14 felan yaparsınız.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Benzer anakart bendede var. Ram hızını arttırman gerekiyor. Başka bir şey yapmana gerek yok. Yerini bilmiyorum. Daha 3-4 gün once aldım anakart bende :D

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha doğrusu açıksa, kapatıp açın. ya da başka profiller deneyin. olmazsa manuel OC atarsınız. 3200 MHZ CL 14 felan yaparsınız.
Seninle nasıl açık kanalda tartışmaya girdiysem özelden mesaj atmak yerine yine buradan ve diğer konu üzerindende özür dileyeceğim. 3200Mhz üstüne bios üzerinden denedim ancak çıkmadı. Haklıymışsın okuduklarım tamamen yanlış çıktı. Ayrıca yardımın içinde sana bir hediye vermek istiyorum kabul edersen.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Seninle nasıl açık kanalda tartışmaya girdiysem özelden mesaj atmak yerine yine buradan ve diğer konu üzerindende özür dileyeceğim. 3200Mhz üstüne bios üzerinden denedim ancak çıkmadı. Haklıymışsın okuduklarım tamamen yanlış çıktı. Ayrıca yardımın içinde sana bir hediye vermek istiyorum kabul edersen.
Sorun değil hocam :D herkesin doğru bildiği yanlışlar vardır benimde var.
Küçük bir hediyeyse seve seve kabul ederim. Ama tek yazdığım şey Biosu sıfırla demekti, başkasıda benden 1 dakika sonra felan yazacaktı aynısını. Çok gerek yok bence. Ama siz bilirsiniz :)

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Sorun değil hocam :D herkesin doğru bildiği yanlışlar vardır benimde var.
Küçük bir hediyeyse seve seve kabul ederim. Ama tek yazdığım şey Biosu sıfırla demekti, başkasıda benden 1 dakika sonra felan yazacaktı aynısını. Çok gerek yok bence. Ama siz bilirsiniz :)
konu dün açıldı bulamadık bi çaresini bir türlü

Deniz1283

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Özeroğlu
Anakart : MSİ Z 490 A PRO
İşlemci : i5 11500
Ekran kartı : Rtx 2060
Ram : 3200 2x8 GB

i5 10400F yerine i5 11500 taktım valorant csgo gibi oyunlarda 250+ FPS alırken suan 70 fpslere düştü. yardım edebilecek varmı ?
Hocam sorunu nasıl çözdünüz aynı sorunu yaşıyorum sizin sorunlarınıza ekstra olarak google bile açsam anlık işlemci kullanımı 100 oluyor ve fanlar tam hızda dönmeye başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,597
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom