Neler Yeni

İşlemci den kısmak mı ekran kartındanmı kısmak gerek

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek
sizi baya götürür hocam sisteme iyi bakarsanız ısınma da olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatı çok arttırmamak için 7500f seçtim anakart da aynı şekilde oynadığım 2 fps oyunu var zaten biri CS2 diğeri valorant onlara da yetecek bir işlemci
Kaç yılda bi bakım yapacam bide çok bilgim yok temizleme bakımından kendim yapabilirmiyim biraz bilgim var ama profesyonel değiliim

sizi baya götürür hocam sisteme iyi bakarsanız ısınma da olmaz

fiyatı çok arttırmamak için 7500f seçtim anakart da aynı şekilde oynadığım 2 fps oyunu var zaten biri CS2 diğeri valorant onlara da yetecek bir işlemci
Ben bf1 bide pubg bilgisayar versiyonu çok oynasım var

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
Kaç yılda bi bakım yapacam bide çok bilgim yok temizleme bakımından kendim yapabilirmiyim biraz bilgim var ama profesyonel değiliim
6 ayda bir termal macun bakımı yapılabilir onları yapmışken kasanın toz filtresini temizleyebilirsiniz

Ben bf1 bide pubg bilgisayar versiyonu çok oynasım var
rahatça oynayabilirsiniz YouTube işlemci ve kartın ismini yazarsanız incelemeleri çıkar

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek
6 ayda bir termal macun bakımı yapılabilir onları yapmışken kasanın toz filtresini temizleyebilirsiniz

rahatça oynayabilirsiniz YouTube işlemci ve kartın ismini yazarsanız incelemeleri çıkar
Onlar kolay bence

Top Bottom