Neler Yeni

İşlemci den kısmak mı ekran kartındanmı kısmak gerek

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek
büyük ekran isterseniz tuf monitörü alın küçük isterseniz Dell i kafanız hangisine eserse ikiside güzel monitörler
3. Ün'den hangisi fps oyunları için
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ekran isterseniz tuf monitörü alın küçük isterseniz Dell i kafanız hangisine eserse ikiside güzel monitörler
Büyük ekran severim ama 3 Ü de ayrı güzel

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek
eğer ms takıntınız varsa Dell i alın gayet güzel monitör

hocam çoğu kişide va panel olduğu için piksel sayarsın ghosting yaşanır gibi şeyler yazmıştı o yüzden Dell veya tuf dedim
Bencede

siyabent

80+ Silver
eğer ms takıntınız varsa Dell i alın gayet güzel monitör

hocam çoğu kişide va panel olduğu için piksel sayarsın ghosting yaşanır gibi şeyler yazmıştı o yüzden Dell veya tuf dedim
he ben modellere bakmadım hocam kusura bakmayın marka olarak konuştum aoc markası çok güzel bi marka

işlemci ekran kartı konusuna gelecek olursak upgrade yapmam diyorsunuz o halde rx7800xt sizin bi işinize yaramaz 7500f ile hiç gerek yok ekran kartını kısıp işlemci yükseltin daha verimli olur,

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek
he ben modellere bakmadım hocam kusura bakmayın marka olarak konuştum aoc markası çok güzel bi marka

işlemci ekran kartı konusuna gelecek olursak upgrade yapmam diyorsunuz o halde rx7800xt sizin bi işinize yaramaz 7500f ile hiç gerek yok ekran kartını kısıp işlemci yükseltin daha verimli olur,
Bencede

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut

9000 serisi kartları düşünüyormuş şahsen ileride hikayeli oyunlara ilgi sararsa ve bütçesi uygunsa bekleyebilir diye düşünüyorum

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek
9000 serisi kartları düşünüyormuş şahsen ileride hikayeli oyunlara ilgi sararsa ve bütçesi uygunsa bekleyebilir diye düşünüyorum
Olabilir bekleyebilirim ama hikaye oyunlarının indirime girmesi daha uzun sürer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,899
Üyeler
169,206
Son üye
ByArda0032
Top Bottom