Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Hocam sadece direk setupa tıklayıp kurun.peki ben bunu indirdim kurmam için bios a girmem gerekiyormu
Hocam sadece direk setupa tıklayıp kurun.peki ben bunu indirdim kurmam için bios a girmem gerekiyormu
yav hocam dırıver ı kurdum amd softwarweHocam tek yapmanız gereken siteden sürücüyü indirip kurmanız. SADECE KURUN DRİVERI
Kurmadıysanız nasıl kurulu olucak
Her sürücüyü kurmuyor Windows,bazılarını kendin kurman gerekiyor.Windows kurulunca sürücüleri de kurmuyor mu?
yav napacam soyleyin de yapamam kafam allakbullak olduArkadaşlar nasıl kurulu değildir? Windows kurulunca sürücüleri de kurmuyor mu? Kuruyor tabii ki. Güncel değildir sadece.
Kurar, kurmazsa aygıt yöneticisinde ünlem işareti görünür zaten. Temiz kurulum sonrası yapılan sürücü kurulumları güncelleme amaçlıdır.Her sürücüyü kurmuyor Windows, bazılarını kendin kurman gerekiyor.
Şu anda hiçbir şey yapmana gerek yok, eğer aygıt yöneticisinde ünlem gösteren bir sürücü yoksa.yav napacam soyleyin de yapamam kafam allakbullak oldu
he allah senden razı olsun yav aygıt yoneticisin de herangi bi unlem goremedimKurar, kurmazsa aygıt yöneticisinde ünlem işareti görünür zaten. Temiz kurulum sonrası yapılan sürücü kurulumları güncelleme amaçlıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anda hiçbir şey yapmana gerek yok, eğer aygıt yöneticisinde ünlem gösteren bir sürücü yoksa.
Biz saf mıyız da harici ekran kartının sürücüsünü kendimiz indirip kuruyoruz?Kurar, kurmazsa aygıt yöneticisinde ünlem işareti görünür zaten. Temiz kurulum sonrası yapılan sürücü kurulumları güncelleme amaçlıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anda hiçbir şey yapmana gerek yok, eğer aygıt yöneticisinde ünlem gösteren bir sürücü yoksa.
ya tm dovus meyin arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim allah termal macununuzu kurutmasınBiz saf mıyız da harici ekran kartının sürücüsünü kendimiz indirip kuruyoruz?
Senin sürücülerini kuruyor dediğin şeyler İnternet gibi şeylerin sürücülerini kurar.
Saflıkla ne alakası var? Güncelliyoruz. Çünkü Microsoft eski sürücü kuruyor.Biz saf mıyız da harici ekran kartının sürücüsünü kendimiz indirip kuruyoruz?
Chipset sürücüsü kurabilirsin demişti arkadaş,onu kurabilirsin.he allah senden razı olsun yav aygıt yoneticisin de herangi bi unlem goremedim
Hiç bir şey yapmamıza gerek yok yanlış bir ifade,bazı şeylerin sürücülerini kendimiz indirip kurmamız gerekiyor.Windows kurar kurmaz bu konuda orası çok ilgilendirmiyor.Saflıkla ne alakası var? Güncelliyoruz. Çünkü Microsoft eski sürücü kuruyor.
Ünlem işareti yoksa bu hiç bir şey yapmayacağımız anlamına gelmez.sürücülerde de ünlem işareti görünür zaten.