İŞLEMCİ EVİ ISITIYOR RYZEN 5 7600

Montajı siz yapmadınız inşAllah. Her bakışımda yeni bir detay çıkıyor. Montaj yanlış
alttaki fanların altında delikler var mı yoksa ezhelin memleketinden mi hava çekiyor ?
montaj yanlış olsa bile 90c ye çıkmaz soğutmada bir sorun var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var

reis montajı yaptım hiç bişi değişmedi :)
hocam sorununuz sıvı soğutmada başka bir bilgisayarda deneyin yada termal macun değiştirin

hocam sorununuz sıvı soğutmada başka bir bilgisayarda deneyin yada termal macun değiştirin
şuan furmark da cpu test yapıyorum 69,9 çıkıyor max fakat oyunda gene bu değerin üstüne anlık olarak çıkmakta anlık çıkmasının sebebini hiç bir şekilde anlıyamıyorum

yo ben merak ettiğimden sormuştum sadece sorun belirtmemiştim zaten.

1- Montaj doğru mu? Radyatör terse bakıyorsa işlemci üzerinde hiçbir etkisi olmuyor.
2- Güvenlik etiketi sökülmemiş olabilir (söktüm dediniz)
3- Macunu gereğinden az veya fazla sürdüyseniz o da ısı iletimini ciddi oranda etkiler.
4- Kasada çok fazla fan olması kasa içi hava akışını bozabilir.

7600 o soğutcuyla 90 dereceyi görmemeli

1746287437616.webp

1746287454475.webp

1746287473818.webp

dediğiniz fan montajını yaptım işlemciye orta miktarda macun sürdüm görüğünüz gibi jelatin yok her şey okey mi

Kral senin orda bunkardan anlayan bir bilgisayarcı varsa ona götür birşeyde sıkıntı var

Fan montajı doğru degilmi ben bir hata göremedim son fotoğrafta

Hocam bu nasıl bir kasa şimdi gördüm sıvı sogtucunun fanjnin yerini üste sigmiyormu alırken ona göre almadınmi ?

Ayrıca psunun üstündeki fanlar neden psuya bakıyor onların üste bakması lazım degilmi

yav hala fan fan diye yazıp durmuslar. bazı şeyler aşılamıyor bu forumda yaa. hocam termal macun degisimi yapin oncelikle. deneyebiliyorsaniz sivi sogutucunuzu baska bir kasa da deneyin(arkadaslarinizdan falan rica edebilirsiniz). termal macundan ve sivi sogutucunun duzgun calistigindan emin oldugunuz noktada problem cok buyuk ihtimalle islemcinizle veya islemcinizi soktugunuz anakartin ozellikle soket bolumu ile alakalidir. bu nokta da servis veya iadeden baska bir secenek yok. hayirli aksamlar. insallah sorununuzu cozebilirsiniz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,433
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri