İŞLEMCİ EVİ ISITIYOR RYZEN 5 7600

arkadaşlar şu anda o zaman asıl yönelmem gereken şey sizin dediğinize göre sıvı sogutmayı çıkarmak macunu silip tekrar macun sürmek vidaları güzel şekilde sıkmak ve cpu fanlarını ters çevirmek dogru mu

hacı sıvı soğutucuyu çıkar etiket kalmışmı bak eğer yoksa tekrar kapat vidaları iyi sık.
termal macunu yeni sıktıysan sorun yok

herhangi bir şeye tıkladıgım an da işlemcinin ısısı bu hale geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

5 adet alıcı 3 adet egzoz var kasada
sıvı soğutma fanı zaten yanlış takılmış daha fazla söze gerek yok :d

arkadaşlar şu anda o zaman asıl yönelmem gereken şey sizin dediğinize göre sıvı sogutmayı çıkarmak macunu silip tekrar macun sürmek vidaları güzel şekilde sıkmak ve cpu fanlarını ters çevirmek dogru mu
Evet o fanları ve üsteki fanları ters çevir bence öyle taktığın için sıvı soğutmayı doğru düzgün çalışmıyor

Evet o fanları ve üsteki fanları ters çevir bence öyle taktığın için sıvı soğutmayı doğru düzgün çalışmıyor
HOCAM DENEYİP GELCEM LÜTFEN GELDİĞİMDE BURDA OLUN POAKRLPOAWERÖAWPEORÖLAPWER merak ediyorum cidden mevzu fan mı :)

knk şuan kasa o kadar karışık kablolamış ki sözüm yok havca akışı berbattır sadece onu anlayabiliyorum
ilk defa yaptım yani reis acemlik olur

HOCAM DENEYİP GELCEM LÜTFEN GELDİĞİMDE BURDA OLUN POAKRLPOAWERÖAWPEORÖLAPWER merak ediyorum cidden mevzu fan mı :)

ilk defa yaptım yani reis acemlik olur
Burdayım ben seni bekliyorum

herhangi bir şeye tıkladıgım an da işlemcinin ısısı bu hale geliyor

Alıntıyı görüntüle

5 adet alıcı 3 adet egzoz var kasada
Montajı siz yapmadınız inşAllah. Her bakışımda yeni bir detay çıkıyor. Montaj yanlış

alttaki fanların altında delikler var mı yoksa ezhelin memleketinden mi hava çekiyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri