sıvı soğutma fanı zaten yanlış takılmış daha fazla söze gerek yok :dherhangi bir şeye tıkladıgım an da işlemcinin ısısı bu hale geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
5 adet alıcı 3 adet egzoz var kasada
Evet o fanları ve üsteki fanları ters çevir bence öyle taktığın için sıvı soğutmayı doğru düzgün çalışmıyorarkadaşlar şu anda o zaman asıl yönelmem gereken şey sizin dediğinize göre sıvı sogutmayı çıkarmak macunu silip tekrar macun sürmek vidaları güzel şekilde sıkmak ve cpu fanlarını ters çevirmek dogru mu
knk şuan kasa o kadar karışık kablolamış ki sözüm yok havca akışı berbattır sadece onu anlayabiliyorumsıcak havayı içeri üflicek dimi şimdi
HOCAM DENEYİP GELCEM LÜTFEN GELDİĞİMDE BURDA OLUN POAKRLPOAWERÖAWPEORÖLAPWER merak ediyorum cidden mevzu fan mıEvet o fanları ve üsteki fanları ters çevir bence öyle taktığın için sıvı soğutmayı doğru düzgün çalışmıyor
ilk defa yaptım yani reis acemlik olurknk şuan kasa o kadar karışık kablolamış ki sözüm yok havca akışı berbattır sadece onu anlayabiliyorum
Burdayım ben seni bekliyorumHOCAM DENEYİP GELCEM LÜTFEN GELDİĞİMDE BURDA OLUN POAKRLPOAWERÖAWPEORÖLAPWER merak ediyorum cidden mevzu fan mı
ilk defa yaptım yani reis acemlik olur
Montajı siz yapmadınız inşAllah. Her bakışımda yeni bir detay çıkıyor. Montaj yanlışherhangi bir şeye tıkladıgım an da işlemcinin ısısı bu hale geliyor
Alıntıyı görüntüle
5 adet alıcı 3 adet egzoz var kasada
Ya sıvı soğutucu bozuk ya da macun sahte ikisinde de sorun olmadığına emin olvar
reis montajı yaptım hiç bişi değişmedi![]()