B Bozkurt46 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 35 Reaksiyon skoru 11 16 Nisan 2020 #1 Daha yeni aldim gigabaytin anakarti islemci fanı çalışmıyor neden olabilir
Cablewayne 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 57 Reaksiyon skoru 17 16 Nisan 2020 #2 Doğru taktığından emin misin? Eğer eminsen bağlantı kablosunda sıkıntı olabilir. Satın aldığın yere ulaşmalısın.
Doğru taktığından emin misin? Eğer eminsen bağlantı kablosunda sıkıntı olabilir. Satın aldığın yere ulaşmalısın.
E emirdemirx 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 365 Reaksiyon skoru 168 16 Nisan 2020 #3 Pin kablosunu taktınmı yada doğru yeremi taktın ya da doğru şekildemi taktın dostum kasanı aç bi kontrol et.
Pin kablosunu taktınmı yada doğru yeremi taktın ya da doğru şekildemi taktın dostum kasanı aç bi kontrol et.
B Bozkurt46 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 35 Reaksiyon skoru 11 16 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Cablewayne yazmış: Doğru taktığından emin misin? Eğer eminsen bağlantı kablosunda sıkıntı olabilir. Satın aldığın yere ulaşmalısın. Devamı için tıklayın... Evet baktım ama bisey bulamadım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Nisan 2020 emirdemirx yazmış: Pin kablosunu taktınmı yada doğru yeremi taktın ya da doğru şekildemi taktın dostum kasanı aç bi kontrol et. Devamı için tıklayın... Baktim ben takmadim hem itopyadan aldim haxir bir sekilde geldi
Cablewayne yazmış: Doğru taktığından emin misin? Eğer eminsen bağlantı kablosunda sıkıntı olabilir. Satın aldığın yere ulaşmalısın. Devamı için tıklayın... Evet baktım ama bisey bulamadım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Nisan 2020 emirdemirx yazmış: Pin kablosunu taktınmı yada doğru yeremi taktın ya da doğru şekildemi taktın dostum kasanı aç bi kontrol et. Devamı için tıklayın... Baktim ben takmadim hem itopyadan aldim haxir bir sekilde geldi
Y ysfates 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 126 16 Nisan 2020 #5 Merhaba; Bunun için bir çok sebep olabilir. Fan soketi doğru yere takılımı? Fan pervanesi sıkışmış olabilir mi? Mevcut ise bir görsel gönderebilirseniz daha net yardımcı olabilirim
Merhaba; Bunun için bir çok sebep olabilir. Fan soketi doğru yere takılımı? Fan pervanesi sıkışmış olabilir mi? Mevcut ise bir görsel gönderebilirseniz daha net yardımcı olabilirim
Baihu 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1,926 Reaksiyon skoru 815 16 Nisan 2020 #6 Elinizle hafifçe çevirdiğinizde zorlanmadan dönüyorsa, kabloları kontrol edin.
Cablewayne 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 57 Reaksiyon skoru 17 16 Nisan 2020 #7 Bozkurt46 yazmış: Evet baktım ama bisey bulamadım Devamı için tıklayın... Yanlış bir yere de takmış olabilirsiniz, CPU Fan olarak anakartta belirtilmiş olması lazım.
Bozkurt46 yazmış: Evet baktım ama bisey bulamadım Devamı için tıklayın... Yanlış bir yere de takmış olabilirsiniz, CPU Fan olarak anakartta belirtilmiş olması lazım.
B Bozkurt46 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 35 Reaksiyon skoru 11 16 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 ysfates yazmış: Merhaba; Bunun için bir çok sebep olabilir. Fan soketi doğru yere takılımı? Fan pervanesi sıkışmış olabilir mi? Mevcut ise bir görsel gönderebilirseniz daha net yardımcı olabilirim Devamı için tıklayın... Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Nisan 2020 Cablewayne yazmış: Yanlış bir yere de takmış olabilirsiniz, CPU Fan olarak anakartta belirtilmiş olması lazım. Devamı için tıklayın... Ben takmadim hazir bir sekilde geldi
ysfates yazmış: Merhaba; Bunun için bir çok sebep olabilir. Fan soketi doğru yere takılımı? Fan pervanesi sıkışmış olabilir mi? Mevcut ise bir görsel gönderebilirseniz daha net yardımcı olabilirim Devamı için tıklayın... Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Nisan 2020 Cablewayne yazmış: Yanlış bir yere de takmış olabilirsiniz, CPU Fan olarak anakartta belirtilmiş olması lazım. Devamı için tıklayın... Ben takmadim hazir bir sekilde geldi
KeremBerke 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 122 Reaksiyon skoru 35 16 Nisan 2020 #9 Açıkcası Fan Pinlerini Doğru Taktınmı? Fan Kablosundaki kablolara Bak Kopuklu Varmı Diye! Aynı zamanda Fan pervanesi Sıkışmış olabilir
Açıkcası Fan Pinlerini Doğru Taktınmı? Fan Kablosundaki kablolara Bak Kopuklu Varmı Diye! Aynı zamanda Fan pervanesi Sıkışmış olabilir
Y ysfates 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 126 16 Nisan 2020 #10 ysfates yazmış: Merhaba; Bunun için bir çok sebep olabilir. Fan soketi doğru yere takılımı? Fan pervanesi sıkışmış olabilir mi? Mevcut ise bir görsel gönderebilirseniz daha net yardımcı olabilirim Devamı için tıklayın... Bağlantıların yapıldığı yerin ve fanın genel görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olayım
ysfates yazmış: Merhaba; Bunun için bir çok sebep olabilir. Fan soketi doğru yere takılımı? Fan pervanesi sıkışmış olabilir mi? Mevcut ise bir görsel gönderebilirseniz daha net yardımcı olabilirim Devamı için tıklayın... Bağlantıların yapıldığı yerin ve fanın genel görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olayım