Foto atma şansın var mıMerhaba az once fon makinesiyle islemci faninin tozunu alirken yanlislikla fanin bir kanadini kirdim islemcim amd x4 950 sizce yeni bir islemci fani almali miyim
Fön makinesi ile nasıl kırmayı başardınız?Merhaba az once fon makinesiyle islemci faninin tozunu alirken yanlislikla fanin bir kanadini kirdim islemcim amd x4 950 sizce yeni bir islemci fani almali miyim
Gövdeden değil de sadece kanadı yol üzerinden kırıldıysa, nalburdan 3x soğutucu özel plastik yapıştırıcısı al
Gövde ne yaprak ne dersen alta basit bir görüntüsünü çizip ekledim
Gövde ve yaprağın farkını biliyordur dostum merak etmeGövdeden değil de sadece kanadı yol üzerinden kırıldıysa, nalburdan 3x soğutucu özel plastik yapıştırıcısı al
Gövde ne yaprak ne dersen alta basit bir görüntüsünü çizip ekledim
Foto atma şansın var mı
Tozu almaya calisirken biraz yakinlastirdim ve normalde hic carptirmazken ilk defa fonu carptirdim fan kanadinaFön makinesi ile nasıl kırmayı başardınız?
Kanadı kırılmışPost automatically merged:
Tozu almaya calisirken biraz yakinlastirdim ve normalde hic carptirmazken ilk defa fonu carptirdim fan kanadina
Mesela bildiginiz varsa link atabilir misinizKanadı kırılmış
Bu fanla aynı boyutta bir fan alıp, fanı değiştirebilirsiniz.
Fanın çapı ne ?Mesela bildiginiz varsa link atabilir misiniz
Baska bir arkadasima sordum da bu fan olur dedi https://www.trendyol.com/snowman/m1...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.50.7Fanın çapı ne ?
Çapını ölçüp atar mısınız ?