Neler Yeni

İşlemci Güçlendirme Kiti Alınır mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
arkadaşlar bilgisayarı toplayalı 1 yıl olacak nerdeyse artık termal macun değişmeyi düşünüyorum aslında sıcaklık değerleri çok iyi ama yine de değişmek çok iyi olur yük altında 55 derece bile olmuyor işlemci termal macun değişirken bu güçlendirme kitini almak mantıklı olur mu sizce çok hoşuma gitti ama pek bilgim yok hem de termal macun hediyeli ekstra termal macuna para vermemiş olurum

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Yunus Şahin
Sıcaklık sorunun yoksa gerek yok. Soğutucu takılıyken görmeyeceksin, sıcaklığında zaten iyi gerek yok o zaman.

hamburkus

80+
500 TL hiç bir şey al kule kullanıyorsan faydası olur macun sürerken çok rahat oluyor sıcaklıkta da duruma göre 2-3 derece fark yaratır

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklık sorunun yoksa gerek yok. Soğutucu takılıyken görmeyeceksin, sıcaklığında zaten iyi gerek yok o zaman.
aslında biraz tasarımını beğendiğim için almak istiyorum hocam çok temiz duruyor bir de işlemci üzerindeki baskıyı azaltıyormuş

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Yunus Şahin
aslında biraz tasarımını beğendiğim için almak istiyorum hocam çok temiz duruyor bir de işlemci üzerindeki baskıyı azaltıyormuş

500 TL seni zarara sokmazsa al. Öyle ahım şahım bir fark yok da yine bilgin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,646
Üyeler
164,714
Son üye
Erten60
Top Bottom