İşlemci Hızı Ayarlama

C1ade

80+
Reaksiyon skoru
9
e7495f7d65af2086af78f42c31bf37fe.jpg

Merhabalar. İşlemci hızı nın yüzdesiyle işlemci hızı arasında bi saçmalık oluyor oyuna girdiğim zaman 98 e aldığımda 1.60 a sabitliyor 99 a aldığımda son hız yani 2.53 ghz ye çıkıyor . Bunu daha stabil yapabileceğim bir yol bir program varmıdır amacım oyunda oyuna yetebilecek hızda çalışması. Mesela bir oyuna girdiğimde o oyunda 2 ghz de çalışsın kapattığımda 1 lere düşsün oyuna ne kadar lazımsa işlemci hızı o kadar artsın istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güç ayarlarında. Dengeli modda denediniz mi ?

Denedim full hızda çalışıyor işlemci ama oynadığım oyuna full hız gerekmediğine eminim. Yani işlemci %90 hızında çalışsa fazla bile gelir yani ama ben manuel bile %90 da çalıştıramıyorum işlemci ya en fulle geliyor yada 1.60 a sabitliyor.

Pilde En Düşük hızı %50 yapıp

Prizde %90 yaptığınızda. Yeniden başlatıp öyle denediniz mi.

Pilde En Düşük hızı %50 yapıp

Prizde %90 yaptığınızda. Yeniden başlatıp öyle denediniz mi.

Sorunumu hallettim işlemci full hız gözüküyor olsa bile oyun işlemcinin tamamını kullanmıyormuş bunu oyun içi detaylı bilgi veren program sayesinde öğrendim senide meşgul ettim kusuruma bakma.

Sorunumu hallettim işlemci full hız gözüküyor olsa bile oyun işlemcinin tamamını kullanmıyormuş bunu oyun içi detaylı bilgi veren program sayesinde öğrendim senide meşgul ettim kusuruma bakma.

Estf. Sorun çözüldüyse ne mutlu. Sevindim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,411
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37