koyamama max buBiraz daha koyman lazım kaliteli bir şey alman için
kaç rpm fanlarıDark Freezer X94rd Dkccx94rd Hava Soğutmalı Led Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dark Freezer X94rd Dkccx94rd Hava Soğutmalı Led Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2000 RPM yazıyor. 25 desibel ses şiddeti varmış. Çok gürültü çıkartmaz görünüyor.kaç rpm fanları
sıvı sogutucu bile alırım almasına ama gerek yok 60 lara düşürebilecek bir şey yeterli hadi 70 olsun suan bosta 59 58 lerdeÖnümüz kış. 5-6 ay götürür seni stok fan. Bu arada para biriktir yaza girerken güzel bir kule tipi alırsın
acaba tek fanmı 2000 yoksa ikisimi ses benim için onemli değil yeterki sogutsunBenim yazdığım ürünü biri 60-65 derece sıcaklıkta kullanıyormuş 5600 ile. Bu idare eder görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 RPM yazıyor. 25 desibel ses şiddeti varmış. Çok gürültü çıkartmaz görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
5600 için sogutucu lazım bütçe 500
knkm bence bu tip ürünlerden uzak dur önümüz kış zaten hatta ge kış geldi artık mart nisana kadar stok soğutucu seni idare eder sen üzerine para koy al daha mantıklı kaliteli bir ürün olması daha iyi olurDark Freezer X94rd Dkccx94rd Hava Soğutmalı Led Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dark Freezer X94rd Dkccx94rd Hava Soğutmalı Led Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şey yaptım laptop sogutucus vardı kasanın ustune ters cevirdim koydum etki etti birazknkm bence bu tip ürünlerden uzak dur önümüz kış zaten hatta ge kış geldi artık mart nisana kadar stok soğutucu seni idare eder sen üzerine para koy al daha mantıklı kaliteli bir ürün olması daha iyi olur
Onu tam bilemiyorum ama 2000 RPM çıkabildiği maksimum hızdır. Yoksa çok gürültü çıkartır 2000 RPM. Benim kasa fanlarım boşta 800 RPM çalışıyor anca o zaman sessiz oluyor. 2000 RPM'de çok ses yapar. Oyunda 2000 RPM çalışmayabilir fakat çok aşırı ısınırsa anca o zaman çıkar.acaba tek fanmı 2000 yoksa ikisimi ses benim için onemli değil yeterki sogutsun
hmm peki yükte kaç derece acabaşey yaptım laptop sogutucus vardı kasanın ustune ters cevirdim koydum etki etti biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bosta 65 derece fln
2 bloklular kaba5600 için sogutucu lazım bütçe 500
suan amd nin kendi fanı max rpm de 2626 fln görüyo eski bilgisayarım ucaktı alıskınım yaniOnu tam bilemiyorum ama 2000 RPM çıkabildiği maksimum hızdır. Yoksa çok gürültü çıkartır 2000 RPM. Benim kasa fanlarım boşta 800 RPM çalışıyor anca o zaman sessiz oluyor. 2000 RPM'de çok ses yapar. Oyunda 2000 RPM çalışmayabilir fakat çok aşırı ısınırsa anca o zaman çıkar.
deniym durhmm peki yükte kaç derece acaba