AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
Dahası
Montajda jelatini sökülmeyi unutulmuş olabilir. İşlemci nedir?
Montajda jelatini sökülmeyi unutulmuş olabilir. İşlemci nedir?
Ryzen 5 5600xMontajda jelatini sökülmeyi unutulmuş olabilir. İşlemci nedir?
bilmiyorum tahminim yok o zaman aynı pcye birdaha götür anlamıyorsan kontrol etsinvallaha bilgisayarcıya gittik yanımda yaptı parça marça çalamadı farketmedim onlara
Sorucam zaten Kasanın içine bakmaya yemiyorbilmiyorum tahminim yok o zaman aynı pcye birdaha götür anlamıyorsan kontrol etsin
Hocam ben de 5600x kullanıyorum. Şuan sadece google ve spotify açık iken sıcaklık değerim bu şekilde. 240mm sıvı soğutma mevcut.Ryzen 5 5600x
sııv soğutmanın pompa-güc bağlantısında bir problem olabilirvallaha bilgisayarcıya gittik yanımda yaptı parça marça çalamadı farketmedim onlara Yarın sorucam giderim büyük hitimalle bakarım kasaya ama bilmiyorum bazen 60 derece oluyor
Kullandığınız uygulama neadir ben Core Temp kullanıyorumda ordanda bir bakayimHocam ben de 5600x kullanıyorum. Şuan sadece google ve spotify açık iken sıcaklık değerim bu şekilde. 240mm sıvı soğutma mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Corsair iCue uygulamasından hocamKullandığınız uygulama neadir ben Core Temp kullanıyorumda ordanda bir bakayim
120 lik sıvı soğutma o işlemcide bende kullandım max 70 derece oluyordu, sıvı soğutmayı söküp pompanın altını kontrol edin belki jelatin kalmıştır, pompada bozuk olabilir sesini bi dinleyin pompa çalışıyormu, elinizi boruya koyupta anlayabilirsiniz titremesi lazım çok hafifSadece lol youtube ve discord açık buna rağmen 95 derece bu normalmi? Rtx 3050 gigabyte 3 fanlı
Coolermaster 120 sıvı soğutma normalmidir?
Umarım kasadada bir problem olabilir diye düşünüyorum çünkü kasa yerine tüm parçaları değiştirdi eski ekran kartındada işlemcidede ısınıyorduVallahi bir arkadaş işyerime getirdi sıvı soğutma fanlarını ters takmışlar düzelttik sorun kalmadı umarım senin de öyle değildir
Maalesef yaşım 13 tü zamanında dinlemedilerUygulamadan kaynaklı bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Sanırım montajda bir sorun var. Ayrıca keşke 120mm sıvı soğutmaya yönelmeseydiniz.
Hocam montaj zor bir işlem değil. Bilgisayarı bu şekilde kullanmayın, öncelikle kapayın. Fotoğrafını atar mısınız pompa kısmını ve fan konumlandırmasınıUmarım kasadada bir problem olabilir diye düşünüyorum çünkü kasa yerine tüm parçaları değiştirdi eski ekran kartındada işlemcidede ısınıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef yaşım 13 tü zamanında dinlemediler