Dikkate aldım hocam almaz olur muyum hiç teşekkür ederim. çift fan olması ve sıvı soğutma olması kafamı karıştırdı. Kesinlikle kötü marka olmasından kaynaklanıyor olabileceğini yediremedim açıkcası. ben mi bir şeyi yanlış yaptım onu anlamaya çalışıyorum aslında. @Farway 'in yorumu taşları yerine oturttuDaha önce açıkladım ama, dikkate almadın herhalde. Sadece 240mm olması değil markanında iyi olmamasını söyledim.
valla +80 +90 arası gidip geliyor. Varsa öneriniz FP olarak iletebilirseniz sevinirim.Boşta 65 derece ise yük altında o işlemci baya fazla ısınır. Daha kaliteli bir 360mm sıvı soğutucuya geçmenizi öneririm.
Kendim deepcool lt720 kullanıyorum, memnumun öneririm.Dikkate aldım hocam almaz olur muyum hiç teşekkür ederim. çift fan olması ve sıvı soğutma olması kafamı karıştırdı. Kesinlikle kötü marka olmasından kaynaklanıyor olabileceğini yediremedim açıkcası. ben mi bir şeyi yanlış yaptım onu anlamaya çalışıyorum aslında. @Farway 'in yorumu taşları yerine oturttu
diğer kaliteli markalar arasında da çok fiyat farkı yoktu aslında... Bu durumda bu işlemci için sıvı soğutma öneriniz varsa alabilirim. FP olursa daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla +80 +90 arası gidip geliyor. Varsa öneriniz FP olarak iletebilirseniz sevinirim.
Dikkate aldım hocam almaz olur muyum hiç teşekkür ederim. çift fan olması ve sıvı soğutma olması kafamı karıştırdı. Kesinlikle kötü marka olmasından kaynaklanıyor olabileceğini yediremedim açıkcası. ben mi bir şeyi yanlış yaptım onu anlamaya çalışıyorum aslında. @Farway 'in yorumu taşları yerine oturttu
diğer kaliteli markalar arasında da çok fiyat farkı yoktu aslında... Bu durumda bu işlemci için sıvı soğutma öneriniz varsa alabilirim. FP olursa daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla +80 +90 arası gidip geliyor. Varsa öneriniz FP olarak iletebilirseniz sevinirim.
3500 - 5000 TL Arası olur sanırım. Daha düşüğü de çok mutlu etmez diye düşünüyorum. Daha uyguna varsa verim alınabilecek onu da düşünebiliriz.
Hocam buna ne dersiniz?
CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu CW-9060054-WW Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu CW-9060054-WW fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlawww.mediamarkt.com.tr
6-7 derecelik bir fark olur tahminimce, yani corsair da alınabilir. Direk mediamarkta iseniz o zaman alabilirsiniz daha kolaya gelir.@$ilent Eyvallah kral. Şu an media markt içindeyim. Bunu gördüm internet fiyatı içinde de en iyisi buydu sorayım dedim. Arada 750 TL gibi bi fark var acaba nasıl bir performans açığı çıkarır çok değil derseniz alabilirim
Desteğin için çok teşekkür ederim.6-7 derecelik bir fark olur tahminimce, yani corsair da alınabilir. Direk mediamarkta iseniz o zaman alabilirsiniz daha kolaya gelir.