o zaman gereksiz yere bilgisayarını açma macunu ve kasayı yenile o zaman denegoogle açıkken 86 derece oluyor işlemci nedeni nedir![]()
laptop :/ yeni pc toplamayı düşünüyorum zaten bu kadar ısıylada fps drop aşırı oluyor bunun çözümü artık pc değiştirmek sanırım.çünkü artık işlemci yıpranmıştır ztn(4 senelik laptop)Termal macun yenile,kasanın modeli nedir? Kasanın hava sirkulasyonu kötüyse işlemci boğuluyor muhtemelen.Ya yeni kasa alın ya da kasanın yan tarafını açın.
laptop bro86 derece çok fazla. İşlemcin, kullandığın soğutucu ve termal macun nedir ? İşlemci fanını hiç söküp taktın mı ?
bu konuda pc önerisi sorsam kurallara aykırı olur mu?laptop :/ yeni PC toplamayı düşünüyorum zaten bu kadar ısıylada fps drop aşırı oluyor bunun çözümü artık PC değiştirmek sanırım.çünkü artık işlemci yıpranmıştır ztn(4 senelik laptop)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
laptop bro
Yeni konu aç daha yararlı olurlaptop :/ yeni PC toplamayı düşünüyorum zaten bu kadar ısıylada fps drop aşırı oluyor bunun çözümü artık PC değiştirmek sanırım.çünkü artık işlemci yıpranmıştır ztn(4 senelik laptop)
laptop bro
bu konuda PC önerisi sorsam kurallara aykırı olur mu?
deer kötügoogle açıkken 86 derece oluyor işlemci nedeni nedir![]()
+1Termal macun yenile,kasanın modeli nedir? Kasanın hava sirkulasyonu kötüyse işlemci boğuluyor muhtemelen.Ya yeni kasa alın ya da kasanın yan tarafını açın.