işlemci ısısı kaç derece olmalı

86 derece çok fazla. İşlemcin, kullandığın soğutucu ve termal macun nedir ? İşlemci fanını hiç söküp taktın mı ?

Termal macun yenile,kasanın modeli nedir? Kasanın hava sirkulasyonu kötüyse işlemci boğuluyor muhtemelen.Ya yeni kasa alın ya da kasanın yan tarafını açın.
laptop :/ yeni pc toplamayı düşünüyorum zaten bu kadar ısıylada fps drop aşırı oluyor bunun çözümü artık pc değiştirmek sanırım.çünkü artık işlemci yıpranmıştır ztn(4 senelik laptop)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

86 derece çok fazla. İşlemcin, kullandığın soğutucu ve termal macun nedir ? İşlemci fanını hiç söküp taktın mı ?
laptop bro

laptop :/ yeni PC toplamayı düşünüyorum zaten bu kadar ısıylada fps drop aşırı oluyor bunun çözümü artık PC değiştirmek sanırım.çünkü artık işlemci yıpranmıştır ztn(4 senelik laptop)

laptop bro
bu konuda pc önerisi sorsam kurallara aykırı olur mu?

laptop :/ yeni PC toplamayı düşünüyorum zaten bu kadar ısıylada fps drop aşırı oluyor bunun çözümü artık PC değiştirmek sanırım.çünkü artık işlemci yıpranmıştır ztn(4 senelik laptop)

laptop bro

bu konuda PC önerisi sorsam kurallara aykırı olur mu?
Yeni konu aç daha yararlı olur :)

86 Derece çok yüksek bir değer.Termal macunu değiştirebilirsiniz yeni bir işlemci soğutucu alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,785
Üyeler
186,670
Son üye
dusantadic
Geri