Bios ayarlarınızı sıfırlamayı dener misinizyeni bir sistem topladım ikinci el ram eksikti kendi ana pcmden sokup denemiştim hersey sorunsuzdu ram aldım taktım ama suan işlemci 0.77 ghzi geçmiyor bosta da aynı yuk altında da cozumu bılen arkadaslar yardım lütfen
eski ramlerle de denedım sorun ramden değil bd brochot kapattım duzeldı ama kapa ac yapınca yine aynı durum yasanıyoreski ramler ile tekrar dener misin. eğer eski ramler ile çalışıyor ise o elindeki ramler darboğaz yapıyor olabilir
sonuc yok denedımBios ayarlarınızı sıfırlamayı dener misiniz
ramleri diğer pcde de denedim ramle alakalı degil gibiYa ramlerin darboğaz yapıyor ya da bios update etmen gerekiyor
bios update nasıl olacak sıkıntılı bir işlem miYa ramlerin darboğaz yapıyor ya da bios update etmen gerekiyor
Çözüm bulamadıysanız size tavsiyem öncelikle bios resetleyin, bios'a girip Exit sekmesinde "Restore Defaults" seçip kaydedip çıkın bios'dan.. Bu çözüm olmazsa yada çözüm olur ama yüklediğiniz driverlar sonrası bile tekrar böyle bir şey devam ederse; ThrottleStop indirin.yeni bir sistem topladım ikinci el ram eksikti kendi ana pcmden sokup denemiştim hersey sorunsuzdu ram aldım taktım ama suan işlemci 0.77 ghzi geçmiyor bosta da aynı yuk altında da cozumu bılen arkadaslar yardım lütfen
dostum isinmadan kaynakli yapar onu. transistorler asiri isindiginda yasaniyor cihazdaki islemci mosfetlerinin uzerindeki mosfetlere pasif sogutucu bakir ekle eger laptop ise de padleri degistir.yeni bir sistem topladım ikinci el ram eksikti kendi ana pcmden sokup denemiştim hersey sorunsuzdu ram aldım taktım ama suan işlemci 0.77 ghzi geçmiyor bosta da aynı yuk altında da cozumu bılen arkadaslar yardım lütfen
bd prochotu kapattım o sekılde kullanıyorum sorun yok simdilik bakalım sıkıntı cıkarmaz ınsallah kule tipi var üzerinde zatenHatta önce buradaki ayara bir bakın,
Güç Planı Seçin - Açılan Ekranda Plan Ayarlarını Değiştir - Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir'i seçin.
Alıntıyı görüntüle
Açılan ekranda "İşlemci güç yönetimi" sekmesine gelin.
En düşük işlemci durumu %0
En Yüksek işlemci durumu %100 olmalı. Ayarları kontrol edin.
Alıntıyı görüntüle
Düzeldi yani değil mi?bd prochotu kapattım o sekılde kullanıyorum sorun yok simdilik bakalım sıkıntı cıkarmaz ınsallah kule tipi var üzerinde zaten
aynen duzeldi gozukuyor suanlıkDüzeldi yani değil mi?
Tamamdır geçmiş olsun. Bu seçeneği yapmak CPU'nun kendini korumasını engellemeyecek merak etmeyin. CPU ısınırsa performansını düşürmeye devam edecek yine. CPU güvende merak etmeyin, sadece macunlarına ve ısı değerlerine bakmaya devam edin.aynen duzeldi gozukuyor suanlık