İşlemci kendini tam kullanmıyor

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Cyberpunk oynamaya çalışırken fpsin çok düşük olduğunu farkettim, görev yöneticisinden baktığımda işlemcinin sadece %40 kadarının kullanılıdğını gördüm, ben bunu nasıl maksimum seviyeye taşırım?

Cyberpunk oynamaya çalışırken fpsin çok düşük olduğunu farkettim, görev yöneticisinden baktığımda işlemcinin sadece %40 kadarının kullanılıdğını gördüm, ben bunu nasıl maksimum seviyeye taşırım?
Normal olan bu.
İşlemcini kendisinin tamamını kullanması bir sorun normal olan %40 kadarını kullanması. Ekran kartının %100 çalışması lazım..

zaten böyle olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci render işlemi yapıldığı zaman kendini %100 kullanır, oyun içinde oluyorsa bu ciddi darboğaz vardır demektir

Normal olan bu.
İşlemcini kendisinin tamamını kullanması bir sorun normal olan %40 kadarını kullanması. Ekran kartının %100 çalışması lazım..
Peki kullanımı artırmanın bir yolu yok mu

zaten böyle olması lazım

işlemci render işlemi yapıldığı zaman kendini %100 kullanır, oyun içinde oluyorsa bu ciddi darboğaz vardır demektir
.

Sağlıklı kullanımda ekran kartı %99 seviyelerinde, işlemci ise %40 seviyelerinde olması lazım. Zaten işlemci %100 e vuruyorsa darboğaz var demektir.

düşük dediğin lowda 60 midde 30 alıyorlar şu an daha tam optimize olmadığı için senin sisteminde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,016
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri