jhony3164_
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
ryzen5 3600 kullanıyorum gtx1030 ekran kartım var oyunlarda işlemci kullanımı %20-30 arası kullanıyo dar bogaz varmı sıkıntı nedir acaba
ekran kartımı yetersiz kalıyo yani daha çok fps performans alabilirmiyim rx5700xt gibi ekran kartı almayı düşünüyorumhayır hocam işlemcin ekran kartını rahatlıkla besliyor demek oluyor bu kullanımın ne kadar artarsa ekran kartını beslemek için o kadar performans harcıyor demektir eğer işlemci kullanımın üst sınırlarda , ekran kartı kullanımın alt sınırlarda ise darboğaz var demektir iyi forumlar![]()
ram kaç gb hocamekran kartımı yetersiz kalıyo yani daha çok fps performans alabilirmiyim rx5700xt gibi ekran kartı almayı düşünüyorum
gigabyt b450m s2h anakart 16gbram 3600 1tbhdd 300w psuDiğer sistem bileşenlerin nedir ?
darboğaz yapmaz hocam işlemcin beslerekran kartımı yetersiz kalıyo yani daha çok fps performans alabilirmiyim rx5700xt gibi ekran kartı almayı düşünüyorum
Alırsanız psu yuda değiştirinekran kartımı yetersiz kalıyo yani daha çok fps performans alabilirmiyim rx5700xt gibi ekran kartı almayı düşünüyorum